Tavsiye ediyorum. 1649TL'ye alınabilecek en güzel mouse.

Beyaz rengini alacağım sararma yaptımı şu zamana kadar? Yabancı ve yerel kaynaklarda inceleme yok, bağlantıda vs sorun oldu mu?

Son düzenleme:
Beyaz rengini alacağım sararma yaptımı şu zamana kadar? Yabancı ve yerel kaynaklarda inceleme yok, bağlantıda vs sorun oldu mu?

Bağlantıda bir sorun yok, Gaming roomda 2 modem, kablosuz kulaklıklar, kablosuz klavyeler ve diğer kablosuz mouseler, telefonlar, Wi-Fi'li televzisyon vs. ile aynı odada aktif Valorant yüksek ranked giriyordum. Bir problem kayda geçecekse bende geçerdi. Daha hard bir testi fabrika yapmaz herhalde

Kışın 500ML okyanus kokulu 80 derece kolonya masamda vardı. Kolonyayı sıkıp sıkıp fareyi tutuyordum.
Farede yumuşak plastik ve kauçuk kullanılmadığı için soyulma sararma yapması imkansıza yakın.
20 yıllık Microsoft beyaz fareler sararmıyor bununda sararacağını düşünmüyorum.

Öncelikle merhaba bende yakın zaman önce bu ürünü satın aldım ama şarjı 100'den sonra çok hızlı şekilde gidiyor ben Config dosyasından show battery komutunu 1 olarak değiştirdim yuzdesel olarak görünüyor ama dediğim gibi 100'den sonra şarjı çok hızlı gidiyor ama 100 durumundayken 3 gün boyunca dayanıyor Wraith'e bu durumu sordum bana tam şarj ve deşarj önerdiler 4-5 defa siz buna benzer sorun yaşadınız mı ve batarya kaç gün dayaniyor.

İfadeler: Pxn

Vallahi aldım alalı 1 kez taktım şarja oda ilk geldiği şarjı vardı içinde o bile birkaç gün gitti. Şu an 4. ya da 5. günü şarj olalı halen uygulamasında %86 gözüküyor. Configten batarya yüzdesi açıldığını bilmiyordum sayenizde açmış oldum

Merhabalar bir kaç günden sonra bana pil yüzdesini söyleyebilirmisin veya kaç saat kullandıktan sonra düştüğünü söylersen veya sana başka bir yerden ulaşabilirsem çok iyi olurdu.

Merhabalar bir kaç günden sonra bana pil yüzdesini söyleyebilirmisin veya kaç saat kullandıktan sonra düştüğünü söylersen veya sana başka bir yerden ulaşabilirsem çok iyi olurdu.
1.30 saat oyun oynadım %3 düştü. Günlük olarak buraya yazarım hocam. Bataryanın düzenli bir düşüş yapacağını sanmıyorum telefon ve tabletlerdede bu durum geçerli hiçbir zaman eşit sürede inmiyorlar. Size gelen mouse ta sorun olabilir belki bilemiyorum.

Teşekkür ederim cevabın için ben sorun olduğunu düşünüyordum ama biraz araştırdım yazılım sanki çok iyi göstermiyor zaten bir sorun varsa büyük ihtimalle değişim yaparlar onun dışında fareyi cok seviyorum gerçekten fiyatına göre malzeme kalitesi mükemmel.
Cevabını tekrardan bekliyorum pil düşüşü ile ilgili şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…