Hocam bir şekilde becerdim nasıl yaptığım hakkında fikrim yok ama oldu teşekkür ederim yardımlarınız için
Rica ederim config dosyasından show battery komutunu 1 olarak değiştirirseniz yuzdesel olarak görebilirsiniz bataryayı

Merhabalar tekrardan şu anki pil durumunuzu öğrenebilirmiyim.

Son düzenleme:
Rica ederim Config dosyasından show battery komutunu 1 olarak değiştirirseniz yuzdesel olarak görebilirsiniz bataryayı.

Merhaba tekrardan şu anki pil durumunuzu öğrenebilir miyim?

Mesajınızı görmemişim, şu an %56 çok oyun oynamadım en fazla 5 6 saat oynamışımdır kalanı günlük kullanım genelde kapatmayı unutuyorum fareyi ona rağmen böyle.

Mesajınızı görmemişim, şu an %56 çok oyun oynamadım en fazla 5 6 saat oynamışımdır kalanı günlük kullanım genelde kapatmayı unutuyorum fareyi ona rağmen böyle.
Teşekkürler cevap için fareyi kapatman önemli değil fabrika çıkışı olarak belli bir süre sonra kendini uyku moduna alıyor zaten bu yüzden kapatmana gerek yok.

@Rog Bazooka tekrardan merhabalar rahatsız etmiyorum umarım bu süre içinde fareyi şarja taktınız mı birde 100 şarjda iken kaç gün boyunca 99a düşmedi öğrenebilirsem çok iyi olur.

Son düzenleme:

2 gün önce şarja taktım en son mesaj attığım tarihten yaklaşık 1.5 hafta gidiyor şarjı sanırsam aşa yukarı. %100 şarjda evet bayağı uzun süre kalıyor o normal genelde o gösterge düzgün şekilde azalmaz bazı yerlerde hızlı düşer.

100 şarjda 3 gün civarı dayaniyorda knk normal bir durum mu o yüzden sormak istedim eğer sendede bu sekildeyse ozaman normal bir sorun yok

Gayet iyi değer hocam yani günde kaç saat kullanıyorsunuz o da önemli.
Knk 100 den sonra hızlı azalma oluyor çünkü 100 şarjda 3 gün gitmesi normal değil biraz yazılım sıkıntısı var günde 4-5 saat kullanıyorum oyuna girince 1000hz çekiyorum masaüstü kullanımında 125hz düşünüyorum bu şekilde 10 gün veya daha fazla dayanıyor

Merhaba fareyi satın almayı planlıyorumda driverın linkini atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…