Altından kablolu moda alıp bilgisayara takıp uygulamayı açın. O şekilde şarj olur ve belki de bağlantısını sağlarsınız. Sonra kablosuz moda alıp kabloyu çekip kullanabilirsiniz yine. Kablosuz en üstteki, kablolu ortadaki. Bluetooth hiç kullanmadım ama o da en alttaki.

Bağlantı oldu hocam daha şarjı denemedim çok sağ olun daha bugün elime geldi iyi bayağı.

Ben Pro S modelinde hiçbir şekilde kablolu moda almamama rağmen direkt görüyor, yazılımda bir sorun olabilir belki.

Ben Pro S modelinde hiçbir şekilde kablolu moda almamama rağmen direkt görüyor, yazılımda bir sorun olabilir belki.

Ben de kablosuz modda yazılımı açabiliyorum ama ilk bağlantı için gerekiyor olabilir.

Ben de kablosuz modda yazılımı açabiliyorum ama ilk bağlantı için gerekiyor olabilir.

Hocam bugün az önce ilk şarjıma taktım uygulamayı açtım sarımsı beyazsımsı bir ışık yanıp sönüyor kaç dakikada %100 şarj oluyor acaba bir de görsel koydum şarj oluyor değil mi?

Dosya Ekleri

• resim_2025-07-02_233823807.png
    407,4 KB · Görüntüleme: 48
Hocam bugün az önce ilk şarjıma taktım uygulamayı açtım sarımsı beyazsımsı bir ışık yanıp sönüyor kaç dakikada %100 şarj oluyor acaba bir de görsel koydum şarj oluyor değil mi?

Şarj oluyor evet. Kırmızı yıldırım işareti o. Dakika tutmadım ama çok uzun sürmüyor belki yarım saat belki değildir. Yanıp sönmesi bende yeşil galiba emin değilim. Bakmadım.

Şarj oluyor evet. Kırmızı yıldırım işareti o. Dakika tutmadım ama çok uzun sürmüyor belki yarım saat belki değildir. Yanıp sönmesi bende yeşil galiba emin değilim. Bakmadım.

Bekliyorum, kablolu kullanmak değişiğime gitti

Arkadaşlar %4-5 şarjdan 44 dakikada tam şarj oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…