@Pxn İnceleme için teşekkürler. Mouse siparişini verdim. Ürünün gelmesini ve test etmeyi merakla bekliyorum.

@Pxn Selamlar ürünü alalı 2 hafta olacak sarjı az olduğu için kablolu olarak kullanmayı deniyorum. Ancak hiçbir şekilde kablolu olarak çalışmıyor. Sorun nedir?

Sorunu çözdüm kablo tam olarak mouse şarj girişine oturmamış

Son düzenleme:

Memnun musnuz hocam bende almayı düşünüyorum.

@Pxn hala memnun musunuz?

İfadeler: Pxn

Merhaba hocam Config dosyasında dediğiniz kısmı 0 silip 1 yaptım ama program açılmıyor şu şekilde yazı çıkıyor bilginiz var mı? @Complo111

Merhaba hocam Config dosyasında dediğiniz kısmı 0 silip 1 yaptım ama program açılmıyor şu şekilde yazı çıkıyor bilginiz var mı? @Complo111

Kısayoldan açtım düzeldi ama batarya yüzdesi 1 yapmama rağmen hala açılmamış.

Son düzenleme:
Fareyi incelerken ortasındaki skatezin yere değmediğini fark ettim. Üretim hatası falan mı acaba? Yoksa sadece bende mi bu sorun var skatez alsam düzelir mi?

Fareyi incelerken ortasındaki skatezin yere değmediğini fark ettim. Üretim hatası falan mı acaba? Yoksa sadece bende mi bu sorun var skatez alsam düzelir mi?

Muhtemelen üzerindeki skatesin kesiminden dolayı, sanırım çoğu kişide aynı. İade etme sebebi değil aslında çok bir şey değiştirmiyor ki mavi forumda da bundan dolayı orta skatesi çıkardığını söyleyen vardı.

Cam mouse pad aldımda Helios 2'nin şarjı bitince SS pime+'a geçmiştim daha iyi kaydığını fark ettim. Helios 2'nin kutusundan çıkan minik dot skatezlerden taktım üstüne kaba bir çözüm oldu ama iş görüyor.

Ben Fantech Helios II Pro S kullanıyorum ortadaki skates bende de sürtmüyor sanırım. Cam mousepad aldıysanız ona bi ESP Tiger Ice V2 dot iyi gider
Bu arada ben de kutu içinden çıkan dot skates’i kullanıyorum ama durum hemen hemen aynı. Yine de üzerinde gelen skates’den kat kat iyi.

Tavsiye için teşekkürler bende skatez almayı düşünüyordum bu iyi oldu.

@328914 Merhaba hocam. Bende 3k bütçeye kadar çıkarttığım bütçem ile sizin kullandığınız Pro S modelini veya Scyrox V6 modelini düşünüyorum. Güncel deneyimlerinizi bana aktarabilir misiniz?

Bu arada mevcutta Delux M800 Ultra model faremin bozulmasıyla yeni fare arayışındayım. Sensör, mcu ve switchlerinin aynılığından dolayı düşündüğüm modellerden biri sizin fareniz. Sizin yorumlarınızı bu yüzden önemsiyorum.

Sürekli ekleme yapar gibi oldum da son olarak yanlarında gelen donglerın fotolarını atarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…