Fantech Shooter 3 oyun kolu alınır mı?

erln

Femtopat
Daha fazla  
Bir süredir gamepad bakıyorum bulabildiğim en fiyat performans oyun kolu bu, özellikleri de gayet güzel ve sorunuza yokmuş ama gene de sormak istedim, sizce nasıl?

Bir süredir gamepad bakıyorum bulabildiğim en fiyat performans oyun kolu bu, özellikleri de gayet güzel ve sorunuza yokmuş ama gene de sormak istedim, sizce nasıl?

Güncel fiyatı nedir? Tetiklerinde sıkıntı yaşayan olmuştu. Mümkünse GameSir Nova 2 Lite bakın.

Hocam cihazı almamanız için uzun uğraşlar sonucu hesabımın şifresini bulup giriş yaptım :D Toplam 2 ay kullandım ve nefret ettim. Nereden başlasam bilemiyorum. Öncelikle cihazın şarjı çabuk bitiyor. İlk aldığımda normaldi yaklaşık 35 40 gün oynadıktan sonra batarya artık hızlı bitmeye başladı. İkinci sorun ise şu cihazın durduk yere bağlantısı kopuyor veya kopacak gibi oluyor. Kopacak gibi oluyor dediğimde cihazda inanılmaz bir gecikme oluyor sapıtıyor ve bağlantı kopuyor. Dongleı söküp tekrar takıyorum bazen kendine geliyor bazen ise gelmiyor. Üçüncü sorun ise şu ben bu bütün yazdıklarımı sorun etmedim çünkü kablolu oynarım diye düşünüyorum fakat cihaz kablolu şekilde bağlanmıyor. Baglamayı basarsanız bile kendiliğinden kopuyor ve dongleı takmanız gerekiyor. Bu sorunu kablo ve dongle takılı şekilde kullanarak çözmeye çalıştım ama olmadı. Çevremdekileri uyardım lütfen siz de uzak durun. Size verebecehim en iyi tavsiye TikTok'ta reklamı yapılan ürünlerde uzak durun hocam. Para biriktirip Xbox gamepadi alabilir veya MSI marka kablolu gamepad alabilirsiniz iyi Sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı