Fantech Shooter III alınır mı?

pispushy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bende şu anda Ultimate C Wireless oyun kolu var ama oyun esnasında karakter kendini aşağı çekiyor gamepade dokunmadığım halde. O yüzden yeni gamepad almak istiyorum ve karşıma bu model çıktı. Kullanan var mı? Güzel ve sorunsuz mu acaba? Almayı düşünüyorum ama inceleme göremedim o yüzden kararsız kaldım. Yoksa bir bu kadar daha biriktirip üstüne ekleyip Xbox kolu mu almak mantıklı ama açıkçası o kadar çok vermek istemiyorum.

Merhaba, bende şu anda Ultimate C Wireless oyun kolu var ama oyun esnasında karakter kendini aşağı çekiyor gamepade dokunmadığım halde. O yüzden yeni gamepad almak istiyorum ve karşıma bu model çıktı. Kullanan var mı? Güzel ve sorunsuz mu acaba? Almayı düşünüyorum ama inceleme göremedim o yüzden kararsız kaldım. Yoksa bir bu kadar daha biriktirip üstüne ekleyip Xbox kolu mu almak mantıklı ama açıkçası o kadar çok vermek istemiyor.

Hocam acaba aldın mı? Bir de ben 1900TL'ye fantech oes Pro almıştım acaba farkları nedir tam olarak anlayamadım.

Hocam acaba aldın mı? Bir de ben 1900TL'ye fantech oes Pro almıştım acaba farkları nedir tam olarak anlayamadım.

Bir inceleme ya da ürüne dair yorum bulamadığımdan daha almadım. Fantech gamepad'den memnun musun peki marka olarak aynı olduğundan sormak istedim.

Bir inceleme ya da ürüne dair yorum bulamadığımdan daha almadım. Fantech Gamepad'den memnun musun peki marka olarak aynı olduğundan sormak istedim.

Yani verdiğim fiyata beni gayet de tatmin etti halada ediyor, tabii sadece yarış oyunları oynadığım için net bir inceleme yapamadım ama vadettiği her şeyi sunuyordu.

Ben kullanıyorum, bir sıkıntısı yok gayet memnunum. Bende siyah rengi var tek beğenmediğim şey üçgen çarpı tuşları falan renkli olsaydı daha iyi olurdu.

Xbox yerine tercih edilebilir bir seçenekmi peki sizce.

Vallahi Xbox'ın ne sunduğunu bilmiyorum ama bir konsoldan aradığım her şeyi fantech oes Pro'da buldum, yani hassas joistiği olan bir gamepadi onu da buldum ama ben bunu 2K ya aldım bu konusu açılanda aynı markanın gamepadi bu daha uygunmuş tabii ne sunuyor bilmiyorum.

Vallahi Xbox'ın ne sunduğunu bilmiyorum ama bir konsoldan aradığım her şeyi fantech oes Pro'da buldum, yani hassas joistiği olan bir gamepadi onu da buldum ama ben bunu 2K ya aldım bu konusu açılanda aynı markanın gamepadi bu daha uygunmuş tabii ne sunuyor bilmiyorum.

Hocam ben shooter 3 aldım bugün elime ulaştı fakat sitesinden indirdiğim driverlarını kuramıyorum siz kurdunuzmu acaba sormak istedim yükleme 0 da kalıyor bir de sanırım sarjsız olarak geliyor dongle ile taktığımda çalışmadı kablo ile taktım şarj olmasını beklemem lazım değil mi dongle ile çalışması için. Kablo ile takılı iken ortadaki sembol yanıp sönüyor Full yandığı zaman şarj oldu anlamınamı geliyor.

Ben kullanıyorum, bir sıkıntısı yok gayet memnunum. Bende siyah rengi var tek beğenmediğim şey üçgen çarpı tuşları falan renkli olsaydı daha iyi olurdu.

Usta şarj olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz acaba bugün elime ulaştı shooter 3 ortadaki sembolü hep yanıp duruyor kablo ile taktım şarj olur mantığı ile yanıp duruyor belli süre sonra dongle ile taktım çalıştı ama ışık hala yanıp duruyor internet sitesinden driver yüklemeye çalıştım ama yüzde 0 da kalıyor download yazısına tıklanmıyor siz yükledinizmi acaba.

Son düzenleme:
Hocam ben shooter 3 aldım bugün elime ulaştı fakat sitesinden indirdiğim driverlarını kuramıyorum siz kurdunuzmu acaba sormak istedim yükleme 0 da kalıyor bir de sanırım sarjsız olarak geliyor dongle ile taktığımda çalışmadı kablo ile taktım şarj olmasını beklemem lazım değil mi dongle ile çalışması için. Kablo ile takılı iken ortadaki sembol yanıp sönüyor Full yandığı zaman şarj oldu anlamınamı geliyor.

Usta şarj olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz acaba bugün elime ulaştı shooter 3 ortadaki sembolü hep yanıp duruyor kablo ile taktım şarj olur mantığı ile yanıp duruyor belli süre sonra dongle ile taktım çalıştı ama ışık hala yanıp duruyor internet sitesinden driver yüklemeye çalıştım ama yüzde 0 da kalıyor download yazısına tıklanmıyor siz yükledinizmi acaba.

Hocam ben driver falan kurmadım. Dongle ı taktım PC'ye kablosuz olarak kullandım. Sonra şarjı bitti kablo ile kullandım o sırada şarj oldu ve kablosuz kullanmaya devam ettim daha sonrasında. Dongle ı takın PC'ye ortadaki ışık yanıp sönecek bir kere basın sonra yanıp sönmeyi bırakacak. Bu Xinput yinput muhabbeti o. Sağ tarafta yanıyorsa ışık Xinput oluyor sanırım ben de çok bilmiyorum.

Kafama takıldı az önce indirdim ben de driverları ve kurmayı başardım. Aslında driver indirdiğimiz dosyanın içinde not defterinde nasıl yapılacağı yazıyor. Hem kablolu kullanım için hem de dongle için driver mevcut. Kablolu kullanımın driverını yüklemek için, driver dosyasını yönetici olarak çalıştırın daha sonra kolun start ve select tuşlarına basılı tutun önce bunu yapın daha sonra bir yandan basılı tutmaya devam ederken bir yandan da kolu kablo ile PC'ye bağlayın daha sonra download tuşu aktif olacak. Dongle için de dongle ı PC'ye bağlayın driver dosyasını yönetici olarak başlatın sonra yine select ve start tuşlarına basılı tutun download aktif olacak.

Son düzenleme:

Hocam aynı koldan almayı düşünüyorum deneyimleriniz nasıl beğendinizmi ürünü?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı