Wraith'dan mı alacaksın? Bana denilen sorduğum kadarıyla gale hall gibi ama bakalım arkadaşlar ne diyecek.
Evet oradan alacağım yani herkes farklı bir öneri veriyor sanırım kullanıcı tercihi önemli ben yüksek ihtimalle fantech shooter alacağım eğer ciddi bir dezavantajı çıkmazsa. Sizin gale hallı daha iyi bulmanızdaki sebep nedir?
Bazılar gale hall diyor şimdi birisine sordum shooter 3 daha iyi duymuş benim bildiğim gale daha büyük pil olarak Bluetooth da var. YouTube'dan okuduğum kadarıyla Single Player da shooter olabilir FIFA vs de gale hall gibi. Biraz araştırmak yapmak lazım YouTube vs.
Ne aldınız hocam? Ben de bakıyorum hem kendime hem arkadaşıma 2 tane alacağız özellikle eFootball ve FIFA oynamak için. Yazılanları okudukça Won Gale mantıklı geldi bana da açıkçası ama deneyimlediyseniz deneyimlerinizi merak ediyorum.Biraz bakındım bende fantech shooter ürününde bluetoothyok sadece dongle ve kablo ile bağlanıyor eğer dongleda sıkıntı çıkarsa kablolu kullanmak zorunda kalıyoruz çünkü ürün ülkemizde üretilmiyor onun dışında won gale hall comdo modelinde 400 TL fark ile stant ve yedek joystick falan da veriyorlar görünüş olarak fantach shooter çok daha iyi ama won gale hall alacağım galiba.
Ne aldınız hocam? Ben de bakıyorum hem kendime hem arkadaşıma 2 tane alacağız özellikle eFootball ve FIFA oynamak için. Yazılanları okudukça won gale mantıklı geldi bana da açıkçası ama deneyimlediyseniz deneyimlerinizi merak ediyorum.
Fantech shooter aldım, şu an için gayet memnunum. Forza, FIFA oynadım; God of War'u bitirdim ve şu anda Assassin's Creed oynuyorum. Bu oyunlarda herhangi bir sorun yaşamadım. Şarjı da oldukça uzun gidiyor, zaten 1 saatte tamamen şarj oluyor, bu benim için önemliydi. Eğer bir dezavantajı varsa, o da gamepadin bir yazılımının (software) olmaması olabilir. Tabii diğer gamepadi denemedim ama bu gamepad şu an için beni memnun etti diyebilirim. Ama size tavsiyem hangisi içinize sinecekse onu alın bu 2 gamepad arasında uçurum olduğunu düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.