Fantech Shooter 3 vs BIGBIG WON Gale Hall

Bütçe
1700
@Evou, Türkiye'de bütçem doğrultusunda kahverengi rengi var mı?

Trigger butonlarında ki ölü bölgeler ne durumda? Bbw'nin ölü bölgesi biraz daha fazla deniyor Fanatech'e göre. Mesela bende F710 var şu an ve ölü bölgesi neredeyse sıfır. @Schwagos @Katipke

Hocam ben bir ara yapmıştım ama sonuçları hatırlamıyorum bir daha yapayım.

@UmutMelihAkyol buyurun hocam. Fantech shooter 3'ün ölü bölge testi.

Dosya Ekleri

• chrome_oijJbdqye8.png
    chrome_oijJbdqye8.png
    197,2 KB · Görüntüleme: 151
@Bold Pilot, 1.975 TL ve pembe / mor modelinden dolayı uzak tutan bir gamepad. Ben de onu düşünüyordum fakat rengi itiyor beni. :D
Hocam bende de Ultimate C'nin mor modeli var. Bir şey alırken genelde son bakacağım şey rengi olur ama başta bende siz gibi düşünüyordum, elime ulaştıktan sonra iyiki bu rengi almışım dedim. Çok tatlı ve şirin duruyor gerçekten, fotoğraftakinden çok daha iyi. Ki turuncusu da stokta bu arada.

Beklerseniz diğer renkler de gelecektir Gizala getiriyor sürekli. Alırsanız pişman olmazsınız.

@Bold Pilot, olabilir dediğiniz gibi bakacağım. Bildiğim kadarıyla 2C'de de bir miktar ölü bölge var. Sıfıra yakın olması gerekiyor.

GameSir Super Nova hakkında bilginiz var mı? BBW ve Fantech sanırım ölü bölge konusunda üzer gibi.
1745857617711.png

Hocam ölü bölge testini atmıştım biraz yukarıda onu gördünüz mü?
Hocam circularity testi bu sadece, kolun dairesel bir hareket yapabilme özelliğini gösteriyor. Önemli olan hareket ettirdikten ne kadar sonra hareket ediyor ekranda ve hareketiniz bitmeden ekranda son sınıra ulaşıyor mu. Deadzone denen kısımları iç ve dıştaki kısımlar oluşturuyor.

Hocam circularity testi bu sadece, kolun dairesel bir hareket yapabilme özelliğini gösteriyor. Önemli olan hareket ettirdikten ne kadar sonra hareket ediyor ekranda ve hareketiniz bitmeden ekranda son sınıra ulaşıyor mu? Deadzone denen kısımları iç ve dıştaki kısımlar oluşturuyor.

Hocam peki bahsettiğinizin bir testi var mı acaba onu da yapalım varsa.

@Bold Pilot, olabilir dediğiniz gibi bakacağım. Bildiğim kadarıyla 2C'de de bir miktar ölü bölge var. Sıfıra yakın olması gerekiyor.

GameSir Super Nova hakkında bilginiz var mı? BBW ve Fantech sanırım ölü bölge konusunda üzer gibi.
Eki Görüntüle 2480026
Güzel koldur hocam, hassasiyet konusunda bence gamesir en iyi markalardan bir tanesi, 1 buçuk sene g7 kullandım şimdi ise cyclone 2 kullanıyorum fazlasıyla memnunum. Aynı zamanda uygulamasından da ayarlayabiliyorsunuz deadzone

Hocam peki bahsettiğinizin bir testi var mı acaba onu da yapalım varsa.
GamepadLa sitesinin testi var lakin ona gerek kalmadan önünüzdeki ekrandan kendiniz bakarak da anlayabilirsiniz. Hareket ettirin ve nerede başlayıp bitiyor bu hareket gözlemleyin. Aynısını triggerlar için de yapın

Eki Görüntüle 2480026
Hocam 2C'de Hall Effect stickler mevcut. Ölü bölge derdiniz olmaz yani ki benim kullandığım Ultimate C'de Hall Effect yok ona rağmen ilk günkü değerlerinde, 1 seneyi geçti alalı. Ayrıca gecikme konusunda da 2C en iyi gamepadlerden biriydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı