BIGBIG WON Aether vs Fantech Shooter 3 vs Gale Hall

Yani mümkünse cihazın kendi 2.4 GHz adaptörü kullan daha sağlıklı bir bağlantı olur.

Ya Xbox kolunda zaten yoktu adaptör onu her turlu Bluetooth'la baglamak durumdayim yani fark etmez cihazin adaptörude olur sıkıntı çıkarmasın yeter.

Yani mümkünse cihazın kendi 2.4 GHz adaptörü kullan daha sağlıklı bir bağlantı olur.

Hocam o zaman Aether'i sipariş ediyorum.

Son düzenleme:
Hocam vallahi kusura bakmayin Gale Hall simdi daha mantikli geldi daha iyi diyorsunuz sadece tasarimdan kaliteyi kismak istemiyorum Gale Hall alacağım ya.

Hocam benim açımdan hiç sıkıntı yok zaten bana da başta Gale Hall mantıklı gelmişti ama Aether biraz daha uygundu 200-300 TL kadar bir de Parolapara İyzico falan kullandım öyle yaparak 450-500 TL'ye mı ne almıştım hale Hall 700-800'e denk geliyordu. Hem de beyaz almak istedim diye böyle tercih yaptım. Gale Hall tercih etmekte haklısınız.

Hocam benim açımdan hiç sıkıntı yok zaten bana da başta Gale Hall mantıklı gelmişti ama Aether biraz daha uygundu 200-300 TL kadar bir de Parolapara İyzico falan kullandım öyle yaparak 450-500 TL'ye mı ne almıştım hale Hall 700-800'e denk geliyordu. Hem de beyaz almak istedim diye böyle tercih yaptım. Gale Hall tercih etmekte haklısınız.

Sağ olun hocam çok yardimci oldunuz şu an tek korktuğum şey sitenin garantisi o kadar garanti olsa bile bozuk urunu almiyorlarmis inşallah oyle bir şey olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı