Far Cry 3 Düşük FPS

Tek eksim bir monitör alamadım bana karşı tek silah olarak kullanıyorsunuz onu. Ancak şunu bilin ki oyunu 800x600'de oynatmıyorum bu kadar abartıyorsunuz. 1600x900 ve 1920x1080 arasında hiç ama hiç bir FPS farkı yok, ben 10 FPS verdim size buna bile karşı geldiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek eksim bir monitör alamadım bana karşı tek silah olarak kullanıyorsunuz onu. Ancak şunu bilin ki oyunu 800x600'de oynatmıyorum bu kadar abartıyorsunuz. 1600x900 ve 1920x1080 arasında hiç ama hiç bir FPS farkı yok, ben 10 FPS verdim size buna bile karşı geldiniz.

Neden monitörün yok diye sana karşı silah niyetine kullanmışız onu anlamadım. Biz seni monitörü kötü diye ezdik mi? Benim sistem = senin ekran kartı + anakart eder mesela. Bak kendi sistemimi ezdim. İsterseniz bunu bana silah olarak kullanın.

Benim kullandığım sürüm de 310.90 aldığım fps 60-80 arası değişiyor ve windows 7 kullanıyorum en kısa zaman da Win8'e geçeceğim. Akşam üstü video' upload edip koyarım.

Not : Bütün grafikler uzalan ile aynı. Sadece ben full screen mod ile oynadım bir arkadaşın kafasına takılmış her hangi bir fark yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı