Far Cry 3 için hazır Save dosyası ve yapımı

yagami_light

Hectopat
Arkadaşlar Ubisoft üzerinden indireceğim Far Cry 3 için Save dosyası lazım. Daha önce %30 civarı oynadım diye hatırlıyorum (daha önceden korsan oynamıştım) aynı yerleri tekrar oynamaktan hiç zevk almadığım için bana %30 civarı Save dosyası lazım ve bu dosyayı nasıl kuracağımı bilmiyorum. İnternetten bakmıştım ama bir türlü olmadı. O yüzden oyunu sildim fakat şimdi oyunsuzluktan (parasızlıktan) tekrar indiriyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.

İsmini hiç hatırlamıyorum görev listesine baktım ama karar veremedim tek hatırladığım mağaraya sızmaya çalıştığım bir bölümde kalmıştım yapamayınca silmiştim

Ben sizin yerinize aradım ancak o görevin save dosyası kaldırılmış biri talepte bulunmuş nedenini anlamadım. Ancak bahsettiğiniz görevin bir öncesinin save dosyası var. three blind mice - gamesave - 4shared - İndir
Hocam link için teşekkürler peki ben bu dosyaları nereye atıcam?
O save'yi bulman çok zor hocam ama trainer kurup one kill özelliğini aktif et, hızlı koşmayı da açtınmı kaldığın yere 1-2 saat içinde ulaşırsın sonra trainer'i kapatıp oynarsın.
trainer nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı