Far Cry 3 incelemesi

İlk torrent deneyimimi bununla yaşamıştım, bilmeden Setup'dan Rusça dili seçtiğim için az uğraştırmadı değil. Onun dışında Open World-Sandbox konusunda devrim niteliğindedir, hikayesi ve oynanışı çok basit olmasına rağmen oyun dünyasında yarattığı devrim yüzünden Metacritic gibi sitelerden oldukça yüksek puanlar almıştır, bu durumda Ubisoft gibi fırsatçı bir şirket boş durmaz ve tutan bir şeyin ekmeğini son kırıntısına kadar yer, Far Cry 3 ve AC 2 oyunlarını inek gibi sağmıştır, Far Cry 3 ve AC 2 oyunlarının Open-World ve sandbox mantığını neredeyse bütün oyunlarına kopyaladığı için çoğu oyununun birbirinin benzeri olmasına yol açmıştır, oyuncular ise bu durumdan hoşlanmaz Ubisoft oyunlarının satışları yüksek olmasına rağmen Metascorları düşüş elde eder, Ubisoft hatasından dönmeyip ne de olsa sürekli alacaklar lan der ve bir süre dedikleri gibi olmasına rağmen oyunlarının satışları zamanla düşer ve hisse olarak büyük bir düşüşe uğrarlar.

Konu linkini
Oyunlar artık birer ürün yerine kondu. Oynanıp zevk almak yerine lüks sayılıyor.
Ubisoft bu oyunları sömürmeyip geliştirseydi en az bir GTA kadar ünlü bir marka haline gelirdi.

Konu linkini.

Oyunlar artık birer ürün yerine kondu. Oynanıp zevk almak yerine lüks sayılıyor.

Ubisoft bu oyunları sömürmeyip geliştirseydi en az bir GTA kadar ünlü bir marka haline gelirdi.

Katılıyorum bu ürün meselesi örneği mafya serisinde oldu. Mafya 1 oynamadım ama oynuyan öve öve bitiremiyor. 2. oyunu hikayesi şahane. 3. ne bu diye sorasın var.
Far Cry ise 3'te bir çıkış yakaladı. Diğerlerini 3. oyunun temelini koydu. Hadi Far Cry 4 çok hoşuma gitti. 3'den gelen oyun mekaniği ek olarak gelen özellikler silahlar ve karekterler. Oyunun boş olmuyan görev ve büyük haritası. Yani 3'teki oyun zevkini 4'de yaşamaya devam edittim. Atmosferi de unutmamak gerek.
Tabi hikaye biraz zayıf kalsada oyun oynanışla kapatıyor. Yani yabancılık çekmiyor insan.
Primal ise 4'dü tutup tarih öncesine götürmüşler. Hikaye bile yok. Belgesel yapmışlar. Far Cry 5 ise güzel hoş grafikleri var ama oyun mekaniğinden çok gitmiş gibi geldi. Ve oyuncu cinsiyeti rengini öyle bir yere koymuşlarki başta hangi karakter ile oynadık dedirtiyor.
Far Cry 2 ise gerçekçilik üzerine ve karmaşık yapısı var. Ama çok etkili yeni oyunlara göre daha iyi.
Silahların ansızın tutukluk yapması, patlaması. Bir de şöyle bir şey var bütün mermiri boşaltıyon bir şey yok.
Yeni silah alıyon çatışmada sorun çıkarıyor.
Far Cry 3 zaten söylememe gerek yok arkadaş anlatmış.

Far Cry 1 çok küçükken bilgisayarım yokken dayım kendi bilgisayarına yüklemişti sürpriz yapmıştı ben ve kardeşlerime. Oyunu çok beğenmiştik, hala da aklıma geldikçe bitiririm zevkli oyun sıkılmıyorsun. Far Cry 3, 2 ya da 3 sene önce bitirmiştim efsaneydi. Gerisini oynamadım, çöp diyorlar.

4'ü dene.İnsanlar çöp dedi diye bir oyunu oynamamak olmaz,denersin beğenirsen devam edersin beğenmezsen bırakırsın oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…