Far cry 3 nasıl oyundur?

Adı bile iğrenç Vaas'ın :kus:. En sevdiğim erkek karakterler Resident Evil'dan Billy ve Leon olmuştur. Farcry'ın 2. oyununu oynamıştım. O daha güzeldi 3'e göre. Gerçi zevk meselesi , herkes aynı şeyi sevecek yada beğenecek değil :)
 
Watch dogs'un iyi olmadığını bu oyunu fazla abartmayin diyen bendim. Far cry 3 seridir kendini kanitlamis harika ve zevkli bir oyun 4.de isteneni mutlaka verecektir.
 
Watch Dogs' da kötü bir oyun sayılmaz arkadaşlar. Tek hataları fazla abartarak aktardılar, oyunu çıkmadan yoksa direk çıkarsalardı; bu kadar kötü tepki almayacaktı. Multi' si gayet zevkli.
 
Bana temizlik yaptıran nadir oyunlardan biri. Özenle yapacağım bi iş öncesi temizlik, çay gibi hazırlıklar yaparım. Bu üniversite yıllarından kalma bi alışkanlık. :) Bir FPS olarak inanılmaz açık bir harita, tonla side quest, başarılı senaryo ve harika bir kötü karakter vardı karşımızda. Vaas Montenegro bence oyun dünyasında sayılı kötü karakterlerden biri oldu. İçindeki frp öğeleri oldukça güzel serpiştirilmiş oyunun içine. Karakteri doğru bir şekilde geliştirdiğinizde o oyunun başında silah tutmasını dahi bilmeyen, sünepe genç oyunun sonlarına doğru tam bir terminatör oluyor. Side questleri ve challangeları es geçmeden, dip köşe oynanırsa tadından yenmez.

30 Dakikalık şu video tüm Vaas severlere gelsin :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
İyi bir oyun değil. Karakterleri felan sıkıcı. Ayrıca Pc' de GTX780 ' ile 50 Fps R9 290 ' ile 45 Fps aldığım Optimizasyon sorunlu bir oyundur.

Bende gtx 760 var ultrada 1080pde msaa 4xde 45 fps alıyorum. Senin pcde sorun var :) Ayrıca oyun harika konu sahibi simdiye oynamıştır belki de biraz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı