Çözüldü Far Cry 3 oynarken GT 520M laptop kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet1203

Picopat
Merhaba; Intel i3-2350M işlemci, NVIDIA GeForce GT 520M ekran kartı ve 4 GB RAM'e sahip Casper markalı bir laptopum var. CS:GO'yu saatlerce oynadığımda PC kapanmıyor ama Far Cry 3'ü 10 dakika oynadığımda PC aniden kapanıyor. Driverlar güncel. Bunun nedeni ne olabilir? Far Cry 3'ü ekran kartı kaldırmıyor mu? Uplay'den orijinal indirdim ve Rockerdem'in Türkçe yamasını kurdum.

Çözüm
İşlemci ısınıyordur. Birinde kapanıp diğerinde kapanması farklı oyun motorları olması ve sistem gereksinimleri. Kaliteli bir termal macun kullanabilirsin iyi olur.
Sanmıyorum bilgisayarınız ısındığında anakart zarar görmesin diye bilgisayar kendini kapatıyor olabilir oyuna girdiğinizde sıcaklığınızı atar mısınız HWMonitor uygulamasını indirebilirsiniz ya da MSI Afterburner ama onda işlemci sıcaklığına bakılmıyor diye biliyorum.
MSI Afterburner'de işlemci sıcaklığına bakar.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı