Çözüldü Far Cry 3 oynarken oyun kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RestalFox

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, dün uzun süre Far Cry 3 oynadım. Bugün tekrar oyuna girmek istedim, ancak garip bir şekilde oyunda atma problemi yaşamaya başladım. Process Monitor ile raporumu oluşturdum; bir bakın isterseniz.

NOT: Steam üzerinden oyunun dosyalarını doğrulattığımda, 69 dosyanın eksik olduğunu belirtiyor ve ardından oyunun dosyalarını tekrar indirip güncelliyor. (Tekrar yaptığımda tekrar aynı şey yaşanıyor garip)

Logfile.rar

Son düzenleme:
Şu linkten DirectX'i indirin ve EXE dosyasını çalıştırın.Eksik olan dosyaları indirecektir.Sfc scannow işe yaradı mı bu arada oda indirebilir.
Screenshot_1.png

d3d.dll dosyası sonradan yüklenmiyormuş windows ile gelen bir dll diyor millet ama bilemedim bir deneyim yine de.

Oyun dosyaları bozuk grafikler göçüyor sen zaten cevabı vermişsin dosyalar eksik güncelleme yapıyor yine aynı oluyorsa bir tür loop olmuş tekrarlıyor.

Oyunu komple sil sonra baştan tekrar yükle.

Oyunu silip yüklemeyi deneyin. Ayrıca herhangi bir Windows Update falan var mı bakar mısınız? Bu dosyanın inmesi lazım.

Oyunu 5. kez silip yükledim. Ve galiba çözdüm, oyunu grafiklerini Low ayara aldım, şu an herhangi bir sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı