Çözüldü Far Cry 3 oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

samrul99

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Oyun direkt kapanıyor ve hiçbir hata vermiyor. Yani çalışmayı durdurdu gibi vs. direkt kapanıp masaüstüne dönüyor. Oyunda sadece Türkçe yama kurulu. Ondan kaynaklı olabilir mi acaba? Oyun eski anca şimdi oynama fırsatım oldu. O yüzden Türkçe yama da kurdum. 😄😄

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun açılıyordu zaten bunu yaptıktan sonra da açıldı. Ya böyle 1-2 saat oynadıktan sonra yapıyordu. Şimdilik 1 saati geçti sıkıntı olmadı bakalım.
Hatalı gösterilen DLL dosyasını sorunsuzuyla değiştirdik. Sorunun devam edeceğini sanmıyorum. Tekrar yaşarsanız geri dönüş yapın, ona göre devam ederiz.

Hmm. Msvcr100.dll hata vermiş gözüküyor. Process Monitor raporu atsaydınız daha net çözüm yöneltebilirdim ama bunu deneyin bir.
C:\Windows\System32\MSVCR100.dll silin.
Yükleyin:
Evet çözüldü. Çözüm bu.

Arkadaşlar merhaba. Oyun direkt kapanıyor ve hiçbir hata vermiyor. Yani çalışmayı durdurdu gibi vs. direkt kapanıp masaüstüne dönüyor. Oyunda sadece Türkçe yama kurulu. Ondan kaynaklı olabilir mi acaba? Oyun eski anca şimdi oynama fırsatım oldu. O yüzden Türkçe yama da kurdum. 😄😄
Benim yamaları indirdiğım yerde oyun dosyalarınıza zarar verebilir diye bir ibare görmüştüm, öyle bir durum olabilir.

Hatalı gösterilen DLL dosyasını sorunsuzuyla değiştirdik. Sorunun devam edeceğini sanmıyorum. Tekrar yaşarsanız geri dönüş yapın, ona göre devam ederiz.
bendede aynı sorun var ama bilgisayardan anlamadığım için dediğiniz şeyi yapamadım yardımcı olabilir misiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı