Ama oyun eski olduğu için pek takmadan oynayabilirsin gibime geliyorBir yerde görmüştüm. Bir gta 5 e türkçe yama kurup online da oynayabilir miyiz diye bir soru vardı. Çogu kişi türkçe yama dosyasının oyun tarafından başka bir program olarak görüp hile sanıp ban atıyormuş ne kadar doğru bilemem ama bana biraz da olsa mantıklı geldi. Bence riske değmez ama sen bilirsin
Bende görmüştüm o yazıyı o yüzden sordum ama sadece gta v de olabilir diye sorayım dedim.Bir yerde görmüştüm. Bir gta 5 e türkçe yama kurup online da oynayabilir miyiz diye bir soru vardı. Çogu kişi türkçe yama dosyasının oyun tarafından başka bir program olarak görüp hile sanıp ban atıyormuş ne kadar doğru bilemem ama bana biraz da olsa mantıklı geldi. Bence riske değmez ama sen bilirsin
Ama oyun eski olduğu için pek takmadan oynayabilirsin gibime geliyor
Online'a Türkçe yama ile girsem herhangi bir şey (ban vb.)Olur mu?
Gta far cry3'e göre biraz yeni olduğu için o dönemlerdeki oyunlarda pek problem yaratmaz benceBende görmüştüm o yazıyı o yüzden sordum ama sadece gta v de olabilir diye sorayım dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.