Far Cry 4 Amita mı Sabal mı?

• Konuyu başlatan m33
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 47.149
Aslında değişen pek bir şey olmuyor... Benim gördüğüm fark: Amita'yı seçerseniz Sabel küsüyor, Sabel'i seçerseniz Amita küsüyor.:D
En son Sabel'i seçmiştim, hikaye sonlarında Amita'yı öldürmem gerekiyordu ancak Amita'ya kıyıp öldüremedim.:) Sanırım orada isterseniz öldürebiliyorsunuz güzelim Amita'yı.:utandım:

Aslında değişen pek bir şey olmuyor... Benim gördüğüm fark: Amita'yı seçerseniz Sabel küsüyor, Sabel'i seçerseniz Amita küsüyor.:D
En son Sabel'i seçmiştim, hikaye sonlarında Amita'yı öldürmem gerekiyordu ancak Amita'ya kıyıp öldüremedim.:) Sanırım orada isterseniz öldürebiliyorsunuz güzelim Amita'yı.:utandım:
Far Cry 3'te ki kız daha güzeldi ya. :) Birde F3'te Wills'di galiba adı CIA'den F4'te de çıktı bu adam 3'te sevmiştim ama 4'te Himayala dağlarında Planör'den attı bizi. :) Bende Sabal'ı seçiyim o zaman. :)

Oyun bana göre doyumsuz, o nedenle iki karakteri de seçip oynadım. An itibariyle üçüncü kez oynuyorum.(y) Size de tavsiyemdir.
Aynen abi çok güzel yapmışlar. Bende Türkçe yama ufak tefek takılmalara neden oluyor. 1.6 Update buldum ama 1.9 bulamadım. Zaten bitimine az kaldı. 2.ciye oynarsam yamasız oynanırım.

Valla konu açacaktım hazırı varmış hortlatayım. :vıy:
Gönlüm Amita dese de Sabal'ı seçeceğim ben %40 oyun şu an kuzeye daha geçmedim, Sabal reyiz bizi kurtardı oyunun başında ondan dolayı Sabal'ı seçeceğim:cool: Amita ölmeden de bitecek mi oyun hikaye gidişine göre tahmin etmiştim birinin öleceğini ama daha karar veremedim. :kızgın:

@Silinen üye, önceki mesajımda da belirtigim gibi, "yapacağınız seçimle hikaye farklı olacaktır" gibi deniliyor, ancak görselde, gidilen hedefteki görevde öyle bir durum söz konusu değil. Yani öyle ya da böyle yine aynı göreve gidiyorsunuz.

Amita'yı öldürüp öldürmemeniz bir şey değiştirmiyor.
Ben iki karakterle de bitirdim oyunu.
Ben Amita'yı öldürmemiştim, sonra bir dağdan geçerken Amita'yı gördüm, her duyduğu ateş sesinden bayağı tırsıp saklanıyordu.:D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı