Far Cry 4 "Loading" Ekranında kalıyor

Crian

Hectopat
Sorunum başlıktaki gibi. Ekran kartının hediyesi üzerine indirdim oyunu ancak oyuna girdiğimde "Loading" ekranında takılı kaldı yaklaşık 15 dakika bende kapattım. Çözümü nedir?

Tamamdır güncelliyorum. Başka yüklemem gereken bir şey var mı "İntel Rapid Start Technology" gibi mesela, gerekli olanları indirdim ben sadece o listeden. Bios sürümünü de Vatan'da montajda güncellemeleri gerekiyordu baktım anakartın sitesinden şuanki Bios tarihi 1 gün geride gözüküyor sitedekinden. Aynı sürümdür herhalde sıkıntı olmaz.
Z87-G45
i5-4690k
4x2 G.Skill 1600Mhz
Msi GTX 970
Seagate 1TB
Zalman Z3 Plus + Corsair VS550

@Kaan Arslan Her şeyi güncelleyince denedim gene olmadı. Sorunun kaynağını buldum ben bilgisayarı formatlamadan Far Cry 4 indiriyordum %75'te idi boşa gitmesin diye dosyaları USB'ye attım format attıktan sonra kopyaladım dosyayı sonra %75'ten devam ettim indirmeye hiç bir sorun olmadı ancak şimdi girip dosyanın boyutuna baktığımda 31GB yerine 8GB gözüküyor yani sadece %75'ten sonra indirdikleri mevcut benim attığım dosyalar otomatik silindi mi ne oldu bilemiyorum artık. Şuan elimde o dosyada yok mecburen tekrar indireceğim ancak indirdiğim 8GB'lık kısmı da mı kurtaramayız? Uplay'e girince Download yerine Play çıkıyor.
Edit: Sorun çözüldü. Repair diyerek kaldığım yerden indirmeye başladım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı