Far Cry 4 mü Far Cry 6 mı?

Hocam öncelikle 6 mı 4 mü olayında yakın zamanda Far Cry oynayıp oynamamanız çok etkiliyor. Bana 4'ten sonra fenalık geldi, kalbim sıkıştı. 4'ü zar zor, 5'i yarım bıraktım, New dawn ise 1 saat bile oynayamadım, 6'da ise 2-3 saatten sonra alt+F4 ile oyunu kapatıp daha da açmadım. Çok fazla benzerlik var. Kesinlikle kötü oyunlar değil ama yakın zamanda oynadıysanız fenalık geçirirsiniz. Bir de böyle 10-15 saate biten oyunlar da değil, oyna oyna daha yarısına geliyorsun. Çok hızlı tekrara biniyor bir de yeni Far Cry oynayıp çıktıysanız bunalırsınız. Eğer oynamadıysanız Far Cry blood Dragon öneririm. İnanılmaz keyifli bir oyun. Buna bence bir bakın.

Diğer yandan Assassin's Creed almanız bence daha mantıklı. Şimdi Origins oynamamışsanız eğer Odyssey ile başlarsanız geri Origins'e dönemezsiniz. Odyssey bence çok çeşitli ve oynarken çok keyif veren bir oyun. Ben hiç sıkılmadım. Çok çok keyif alarak 100 saatten fazla oynadım.

Bu durumda eğer bütçeniz yetiyorsa Far Cry 3: Blood Dragon ve Odyssey öneririm. Kesinlikle pişman olmazsınız.

İşte aradığım yorum teşekkür ederim.

4 ve 6 genel olarak kötüler. Grafik takıntın yoksa 1'i tavsiye ederim.

Grafik takıntım çok yok ama önemli yeri de var 1 de çok kötü ne 2 neysedw 1 bayağı kötü.

Hocam öncelikle 6 mı 4 mü olayında yakın zamanda Far Cry oynayıp oynamamanız çok etkiliyor. Bana 4'ten sonra fenalık geldi, kalbim sıkıştı. 4'ü zar zor, 5'i yarım bıraktım, New dawn ise 1 saat bile oynayamadım, 6'da ise 2-3 saatten sonra alt+F4 ile oyunu kapatıp daha da açmadım. Çok fazla benzerlik var. Kesinlikle kötü oyunlar değil ama yakın zamanda oynadıysanız fenalık geçirirsiniz. Bir de böyle 10-15 saate biten oyunlar da değil, oyna oyna daha yarısına geliyorsun. Çok hızlı tekrara biniyor bir de yeni Far Cry oynayıp çıktıysanız bunalırsınız. Eğer oynamadıysanız Far Cry blood Dragon öneririm. İnanılmaz keyifli bir oyun. Buna bence bir bakın.

Diğer yandan Assassin's Creed almanız bence daha mantıklı. Şimdi Origins oynamamışsanız eğer Odyssey ile başlarsanız geri Origins'e dönemezsiniz. Odyssey bence çok çeşitli ve oynarken çok keyif veren bir oyun. Ben hiç sıkılmadım. Çok çok keyif alarak 100 saatten fazla oynadım.

Bu durumda eğer bütçeniz yetiyorsa Far Cry 3: Blood Dragon ve Odyssey öneririm. Kesinlikle pişman olmazsınız.

Peki oddseyy mi valhallamı sizce.

@Ancoda şöyle size söyleyeyim Odyssey biraz daha hızlı bir oyun Valhalla biraz daha hantal kalıyor. Eğer böyle hafif bir ağırlık istiyorsanız Valhalla, eğer biraz daha hızlı bir oyun istiyorsanız Odyssey. Ben ikisinden de çok keyif aldım. Valhalla'nın oynanışı Origins'e daha yakın. Eğer Origins alırken hoşunuza gittiyse gameplay'i o zaman Valhalla diyebilirim. İkisi de bence gayet güzel oyunlar hangi tarzda istediğinize göre değişiyor tabii.

@Ancoda şöyle size söyleyeyim Odyssey biraz daha hızlı bir oyun Valhalla biraz daha hantal kalıyor. Eğer böyle hafif bir ağırlık istiyorsanız Valhalla, eğer biraz daha hızlı bir oyun istiyorsanız Odyssey. Ben ikisinden de çok keyif aldım. Valhalla'nın oynanışı Origins'e daha yakın. Eğer Origins alırken hoşunuza gittiyse Gameplay'i o zaman Valhalla diyebilirim. İkisi de bence gayet güzel oyunlar hangi tarzda istediğinize göre değişiyor tabii.

Tamamdır ikisinin de incelemelerini izleyip öyle karar vereceğim teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı