Far Cry 4 mü Far Cry 6 mı?

Origins var ama oynamadım henüz valhalla çok istiyom da pahalıydı sanırım sence Far Cry 4,6 ya da odyssey arasından hangisi?

Mantıksız bir soru, 2'si farklı oyun serileri kimi beğenir kimi beğenmez, kimi zevk alır kimisi almaz bunu senin bilmen gerekir. Senin yerinde olsam Far Cry seçerdim mesela.

Far Cry 4 ile 3 aynı, 3'ü o kadar oynamışsanız muhtemelen sıkılmazsınız. 4 alabilirsiniz.

@Ancoda, genel olarak Far Cry serisinde sıkılırım çünkü 3'den sonraki diğer tüm yapıtları aynı. Far Cry serisi, genel olarak birbiriyle aynı. Her oyunu 3'ün devamı, aynı mantıkta devam ediyor. Hangi seriyi oynarsanız oynayın, 3'den bir farklılık hissetmeyeceksiniz. 6'yı önermeme sebebim de grafikleri, 3. oyununa göre sönük kalıyor ve bu oyunun çıkış tarihi 2021...

@Ancoda, genel olarak Far Cry serisinde sıkılırım çünkü 3'ten sonraki diğer tüm yapıtları aynı. Far Cry serisi, genel olarak birbiriyle aynı. Her oyunu 3'ün devamı, aynı mantıkta devam ediyor. Hangi seriyi oynarsanız oynayın, 3'ten bir farklılık hissetmeyeceksiniz. 6'yı önermeme sebebim de grafikleri, 3. oyununa göre sönük kalıyor ve bu oyunun çıkış tarihi 2021..

6'nın grafikleri güzel degilmi izledigime göre güzel duruyor 4 kötü duruyor?

Hocam öncelikle 6 mı 4 mü olayında yakın zamanda Far Cry oynayıp oynamamanız çok etkiliyor. Bana 4'ten sonra fenalık geldi, kalbim sıkıştı. 4'ü zar zor, 5'i yarım bıraktım, New Dawn ise 1 saat bile oynayamadım, 6'da ise 2-3 saatten sonra alt+f4 ile oyunu kapatıp daha da açmadım. Çok fazla benzerlik var. Kesinlikle kötü oyunlar değil ama yakın zamanda oynadıysanız fenalık geçirirsiniz. Bir de böyle 10-15 saate biten oyunlar da değil, oyna oyna daha yarısına geliyorsun. Çok hızlı tekrara biniyor bir de yeni Far Cry oynayıp çıktıysanız bunalırsınız. Eğer oynamadıysanız Far Cry Blood Dragon öneririm. İnanılmaz keyifli bir oyun. Buna bence bir bakın.

Diğer yandan Assassin's Creed almanız bence daha mantıklı. Şimdi Origins oynamamışsanız eğer Odyssey ile başlarsanız geri Origins'e dönemezsiniz. Odyssey bence çok çeşitli ve oynarken çok keyif veren bir oyun. Ben hiç sıkılmadım. Çok çok keyif alarak 100 saatten fazla oynadım.

Bu durumda eğer bütçeniz yetiyorsa Far Cry 3: Blood Dragon ve Odyssey öneririm. Kesinlikle pişman olmazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı