Far Cry 4'ün 3 ile aynı olması

E New dawn ile 5'de aynı mesela. Hatta görüp görebileceğiniz en aynı oyunlar olabilir.
Ubisoft yavaş yavaş bir şeyyler deniyor gibi. Birkaç yıl içinde daha iyi işler görürüz ama yine de arada böyle işleri çıkabiliyor maalesef. Ama EA ve activison gibi firmalara baktığınızda Ubisoft cidden çok iyi kalıyor. En azından çoğu oyunda oynanışı eğlenceli yapıyorlar.

Far Cry New Dawn dışında hepsini bitirdim serinin. Çok rahatça söyleyebilirim ki Mafia 3 le leşlikte yarışır bütün seri. Bir seride tüm oyunlar mı aynı olur? New Dawn'ı oynamak içimden gelmiyor. Yeni oyunda aynı olacak, millet boşuna hypelanıyor.

Sadece Far Cry 1 oynadım, diğer oyunlarına gerek yok 1 oynayın kraldır, adamdır.

Daha oyun çıkmadı hikayesini beğendiğini söylüyor.

Hocam FC 3 güzel oyun olduğu için FC 4'e çok takılmıyor insanlar. Evet aynı ama FC 3 güzeldi FC 4'te aynı olunca o da güzel oldu. Ama tam oyun fiyatına satılması beni de irite ediyor. Ek paket seviyesinde bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…