Hydro27
Hectopat
Zevkler ve renkler tartışılmaz hocam.Bana göre serinin en iyi oyunlarından biri Primal.
Zevkler ve renkler tartışılmaz hocam.Bana göre serinin en iyi oyunlarından biri Primal.
Ben de ilk defa bir Far Cry oyununu bitirmek istedim.Zevkler ve renkler tartışılmaz hocam.Ben bitirmek bile istemedim oyunu ilk defa bir far cry oyununu primalda.
Cherryson hypelanmış 6'ya.
Dediğiniz gibi primal konsepti değişik diye farklı görünüyor ama aslında o da aynı. FC oyunlarının hepsi aynı gibi geliyor bana hatta yeni çıkacak oyunuda öyle olacak muhtemelen.Hocam Primal hariç neredeyse çoğu aynı. Primal'da konsepti değişik diye öyle oldu.
Umarım öyle olmaz.Dediğiniz gibi primal konsepti değişik diye farklı görünüyor ama aslında o da aynı. FC oyunlarının hepsi aynı gibi geliyor bana hatta yeni çıkacak oyunuda öyle olacak muhtemelen.
Hocam FC 3 güzel oyun olduğu için FC 4'e çok takılmıyor insanlar. Evet aynı ama FC 3 güzeldi FC 4'te aynı olunca o da güzel oldu. Ama tam oyun fiyatına satılması beni de irite ediyor. Ek paket seviyesinde bir oyun.Far Cry 4'ün 3 ile aynı olması çok sinir bozucu. Sadece tek farkı hikayesi. Ayrıca grafik olarak çok farklı olduğu söyleniyor ama neredeyse hiç fark yok.
Şimdi gelin Far Cry 3 ile 4'ü karşılaştıralım.
Far Cry 3
- Radyo kulesi açıp haritayı büyütüyoruz.
- Outpost (karakol) özgürleştiriyoruz.
- Hayvan avlayıp derilerinden çanta, silah kılıfı yapıyoruz.
Far Cry 4
- Radyo kulesi açıyoruz.
- Karakol özgürleştiriyoruz.
- Hayvan avlayıp derilerinden çanta, silah kılıfı yapıyoruz.
Ne oldu şimdi? Ubisoft aynı oyunu değiştirip önümüze sundu. O kadar aynılar ki iki oyunda aynı motor olan Dunia 2'yi kullanıyor ve oynarken hiçbir fark hissetmiyorsunuz. Kısacası Far Cry 4 oldu sana Far Cry 3: Kyrat.
Ubisoft oyunlarını alırken 10 defa düşünün.
Ayrıca 3. oyunda Vaas'a karşı Rakyat halkının savaşına dahil oluyorduk.
4. oyunda ise Pagan'a karşı Kyrat halkının savaşına dahil oluyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.