Far Cry 5 alınır mı?

Oyun şu an %80 indirimde. Yaklaşık 5 sene önce Far Cry 3'ü bitirdim. Far Cry 4 ise hiç sarmadı yaklaşık 2 saat oynadıktan sonra sildim. Oyun sizce güzel mi? Tabi eski oyunları tekrar ediyor olabilir ama hikayesi ve geçtiği yerin ada veya dağdan öte bir şehir hayatına benzemesi de ilgimi çekti. Son olarak da optimizasyon sorunları var mıdır? Yani oyun sizce 53 liraya almaya değer mi?
Bir yerden sonra kendini tekrarlıyor ama 53 liraya alınır.
 
Far Cry serisi içinde en sevdiğim oyun Far Cry 4'dür. Far Cry 5'in hikayesi bana pek tatminkar gelmedi. Bitirmek için zorladım kendimi ama bir türlü bitiremedim. Ama fiyatı göz önüne alındığında değer. Hele ki bir arkadaşınız varsa daha iyi olur. Ayrıca sevmediğim yanları var. Karakter ile bütünleştirmek istemişler ama daha da batırmışlar. Karakterimiz ağzını bile açmıyor, sadece bakıyor. Bu durum benim canımı çok sıkmıştı. Yine de karar sizin, araştırma videoları izleyebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Kupon + indirimlerde Epic Games'den 33 liraya Far Cry5 Gold Edition almıştım, grafikleri iyi ama hikayesi bir yerden sonra sıkıyor, 50TL üzeriyse almayın bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı