Far Cry 5 crash veriyor

khyras

Femtopat
Daha fazla  
Far Cry 5'i Uplay üzerinden aldım fotoğrafta Steam yazdığına bakmayın, aynı hatayı alıyorum. Bilgisayarı sıfırladım ama nafile. Çözümü nedir?

lsq1z7b5zbo01.png

Aşağıdaki dosya yolunu takip edebilirsiniz. (Sizde hangi diskte kuruluysa sizin de o diski seçmeniz gerekmekte.)

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\Logs

Aşağıdaki dosya yolunu takip edebilirsiniz. (sizde hangi diskte kuruluysa sizin de o diski seçmeniz gerekmekte.)

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\Logs

Şu kısmın hepsi mi?

image_2021-06-27_180907.png

Şu kısmın hepsi mi?

UPlay'i Türkçe kullanıyorsanız İngilizce yapıp öyle kullanın. Ayrıca oyunu kurduktan sonra dosya konumunu mu değiştiniz? Ya da varsayılan kurulum konumundan farklı bir yere mi kurdunuz? Sorunun kaynağı kurulum konumu gibi duruyor.

Uplay'i Türkçe kullanıyorsanız İngilizce yapıp öyle kullanın. Ayrıca oyunu kurduktan sonra dosya konumunu mu değiştiniz? Ya da varsayılan kurulum konumundan farklı bir yere mi kurdunuz? Sorunun kaynağı kurulum konumu gibi duruyor.

Uplay'i İngilizce kurdum ve kullandım, Far Cry 5 ve Far Cry New Dawn oyunlarının kurulum dosyalarının yerlerine müdahale etmedim.

Açılır açılmaz mı çöküyor oyun? Öyleyse ProcMon raporu paylaşabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı