Far Cry 5 FPS düşmesi ve donmalar oluyor

Daha fazla  
30-40 dakika oynadıktan sonra oyun birden 5 FPS'e düşüyor ve sesler cızırtılanıyor. Yani sadece FPS düşmüyor sesler de gidiyor ve 3-4 dk sonra düzeliyor ama bu durumda oynanamaz hale geliyor. En düşük ayarla 40 FPS'te, hemen hemen orta ayarda 60FPS'te oynadım durum değişmedi ve garip olan yine donmasına karşılık, hemen hemen aynı zaman dilimi içinde bu olay yaşandı (kısaca grafik fark etmeksizin aynı olay yaşanıyor.)
i51035G1.
8 GB RAM.
512 GB SSD.
MX330 2 GB ekran kartı.

30-40 dakika oynadıktan sonra oyun birden 5 FPS'e düşüyor ve sesler cızırtılanıyor. Yani sadece FPS düşmüyor sesler de gidiyor ve 3-4 dk sonra düzeliyor ama bu durumda oynanamaz hale geliyor. En düşük ayarla 40 FPS'te, hemen hemen orta ayarda 60FPS'te oynadım durum değişmedi ve garip olan yine donmasına karşılık, hemen hemen aynı zaman dilimi içinde bu olay yaşandı (kısaca grafik fark etmeksizin aynı olay yaşanıyor.)
i51035G1.
8 GB RAM.
512 GB SSD.
MX330 2 GB ekran kartı.
Oyun orijinal de mi? Ses ile ilgili sıkıntılar genelde oyunun boyutunu azaltamaya çalışan repack sürümlerinde oluyor da.

Oyun orijinal de mi? Ses ile ilgili sıkıntılar genelde oyunun boyutunu azaltamaya çalışan repack sürümlerinde oluyor da.
evet orijinal.
O kartın aynısı arkadaşımda da var her oyunu Low'da anca oynayabiliyor. Kartın kötü olabilir bence.
arada oyun oynarım diye almıştım ama lowda 60fps rahat alıyor. Başka bi sorun olmalı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı