Far Cry 5 Gold Edition 54 TL'ye alınır mı?

Far Cry 5 Gold Edition 54 TL ye alınır mı?

• Oy verenlerin toplamı
    28

Driftçi sultan

Kilopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Epic Games indirimlerinde Gold sürümü 54 TL'ye düştügünü fark ettim.
Daha önce hiç Far Cry serisini oynamamıştım. Ya Far Cry 3 ya da Far Cry 5 almayı düşünüyordum. Ama oyunun sürekli tekrar etmesi ve yan görevlerin mecburiliginden yakınanları falan gördüm. Sizce halen Far Cry 5 almaya deger mi?
Bir de ben bunu alınca 2 ay sonra Epic bedava verirse diye aklıma gelmiyor degil :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Standart edition'da indirim uygulanamadıgı için Gold demiştim.
Evet haklısın Watch Dogs 1'i çok sevmiştim Watch Dogs 2 de güzeldir heralde, biras gameplay izleyip sanırım onu alıcam.

Standart Edition'da indirim uygulanamadıgı için Gold demiştim.
Evet haklısın Watch Dogs 1'i çok sevmiştim Watch Dogs 2'de güzeldir herhalde, biras gameplay izleyip sanırım onu alacağım.

2 Gün önce Watch Dogs'u başladım ve oyunda çoğu şey eksik, ya da kötü. Ve denilene göre Watch Dogs 2 çok daha iyiymiş.

Epic Games indirimlerinde Gold sürümü 54 TL'ye düştügünü fark ettim.
Daha önce hiç Far Cry serisini oynamamıştım. Ya Far Cry 3 ya da Far Cry 5 almayı düşünüyordum. Ama oyunun sürekli tekrar etmesi ve yan görevlerin mecburiliginden yakınanları falan gördüm. Sizce halen Far Cry 5 almaya deger mi?
Bir de ben bunu alınca 2 ay sonra Epic bedava verirse diye aklıma gelmiyor degil :D.
Belki çok eski bir oyun ama ben Far Cry 3'ten seneler geçmesine rağmen ayrılamadım. Tekrar tekrar oynuyorum. Far Cry 3'e bir bakabilirsin Far Cry 5 taze oyun denilebilir o yüzden ileri ki aylarda ücretsiz olma ihtimali var ama Far Cry 3 eskilerde kaldığından talebin az olmasına karşı ücretsiz yapmayı kimse düşünmeyebilir.

Belki çok eski bir oyun ama ben Far Cry 3'ten seneler geçmesine rağmen ayrılamadım. Tekrar tekrar oynuyorum. Far Cry 3'e bir bakabilirsin Far Cry 5 taze oyun denilebilir o yüzden ileri ki aylarda ücretsiz olma ihtimali var ama Far Cry 3 eskilerde kaldığından talebin az olmasına karşı ücretsiz yapmayı kimse düşünmeyebilir.

Zaten Far Cry 3 ile 4 aynı. Ama hikaye olarak, konsept olarak en iyi oyun Far Cry 3, güzel öneri.

Zaten Far Cry 3 ile 4 aynı. Ama hikaye olarak, konsept olarak en iyi oyun Far Cry 3, güzel öneri.
Oyun çeviri ekibi Cod mw3 için bir Türkçe Dublaj yapmıştı. Türkçe yama değil bildiğimiz Türkçe konuşuyorlardı. Bu gibi Far Cry 3 ile alakalı da bir video izlemiştim. Far Cry 3 içinde böyle bir şey var mı bilginiz var mı :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı