Çözüldü Far Cry 5 kiralanan asker arabaya bindirilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Far Cry 5'te asker kiralıyorum, bu asker kafasına göre hareket ediyor yahu arabaya ben binince bazen biniyor bazen de binmiyor. Beni bayağı deli etti, bu askeri arabaya bindirmenin bir tuşu falan var mı?

Çözüm
Hocam arabayı NPC'yi sıkıştırmadan yanına getirirseniz biniyor hemen ama çok da önemli değil. Göreve gittiğiniz yere hemen geliyorlar zaten yani onları beklemeyin yardırın derim direkt. Bu arada Allah sabır versin oyun çok kötü 15 saat boyunca aynı şeyleri yaptırıyor midem bulanmıştı benim :D
@Melihh bilemiyorum da çok sinirimi bozuyor. Önemli bir savaş var, gelmiyor yahu.

Hocam arabayı NPC'yi sıkıştırmadan yanına getirirseniz biniyor hemen ama çok da önemli değil. Göreve gittiğiniz yere hemen geliyorlar zaten yani onları beklemeyin yardırın derim direkt. Bu arada Allah sabır versin oyun çok kötü 15 saat boyunca aynı şeyleri yaptırıyor midem bulanmıştı benim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyun bir süreden sonra çok tekrar ediyor sanki Mafia 3 gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Scaryo haklısınız hocam. Dediğiniz kadar var, yardımınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı