Far Cry 5 mi, Battlefield 1 mi?

yazox

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar , bütçem ancak bu oyunlardan birine yetiyor . Sizce hangi oyunu almalıyım ? ( Far cry 4‘ü beğenmiştim ve Battlefield 1 i alırsam sadece hikayesini oynamayı planlıyorum ) ( Ayrıca 65 Tl altında başka oyun da önerebilirsiniz )

Far Cry 5'ten bir Doom Eternal tadında vuruş hissiyatı bekliyorsan BF1. Far Cry 5 zayıf işlenmiş konusu, kötü vuruş hissiyatı ile gözümde kötü bir oyun. Hikaye anlatsın ve ortalama bir oyun bekliyorsan FC 5 alabilirsin. Şunu da ekleyeyim BF 1'in serverları şu anda dolu durumda, oyuncusu var.

FC5'te hikayeyi tamamladıktan sonra kendisini oynattıracak birtakım yan görevler, üs ele geçirme, gizli defineleri bulma ve birkaç DLC bölümünden başka bir şeyi yok açıkçası. Battlefield 1 de bildiğiniz üzere özellikle multiplayerı için oynanan bir oyun, açıkçası uzun bir süre belli aralıklarla sıkılmadan oynanılabilecek bir seri oyunu olduğu için kendi adıma oyumu BF1'den yana kullanırdım, tabii yine de size kalmış bir olay. Zevkler ve tercihler tartışılmaz diye düşünüyorum.

FC5'te hikayeyi tamamladıktan sonra kendisini oynattıracak birtakım yan görevler, üs ele geçirme, gizli defineleri bulma ve birkaç DLC bölümünden başka bir şeyi yok açıkçası. Battlefield 1 de bildiğiniz üzere özellikle multiplayerı için oynanan bir oyun, açıkçası uzun bir süre belli aralıklarla sıkılmadan oynanılabilecek bir seri oyunu olduğu için kendi adıma oyumu BF1'den yana kullanırdım, tabii yine de size kalmış bir olay. Zevkler ve tercihler tartışılmaz diye düşünüyorum.
BF1 al, hikayesi bildiğim kadarıyla uzun soluklu değil ama bittiğinde multisiyle beraber rahat bir 100 saat oynatır.

dipnot: Multi oynamayacaksan Far Cry 5 akıt gitsin.
sadece hikaye oynarım dememin sebebi multiplayerının çok zor olduğunu duymuştum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı