Far Cry 5 vs Far Cry 6

Far Cry 5 Far Cry 3 ten sonraki en iyi Far Cry oyunu bana kalırsa hikaye olarak üzmez zevk alırsın farklı bir tarzı var. Hangi oyunu oynayıp oynamadığını bilemem öneri olarak ama yeni çıkan Mafia oyununa bakabilirsin TPS ancak.
Onu da oynadım o da güzel oyun.

Far Cry 5 daha iyi. Benim en sevdiğim oyundur ayrıca Far Cry 5.
Herkes farklı bir şey söylüyor niyesi var mı?

Onu da oynadım o da güzel oyun.

Herkes farklı bir şey söylüyor niyesi var mı?

Far Cry 6 Far Cry ruhuna uyan bir oyun değil puanlardan belli zaten 9 dolara düşürmüşler indirimde. Sırf öylesine oynanabilir ancak Far Cry 5 hikaye olarak harita olarak daha Far Cry gibi hissettiriyor tabii Far Cry zirvesi Far Cry 3 tür orası ayrı.

Far Cry 6 Far Cry ruhuna uyan bir oyun değil puanlardan belli zaten 9 dolara düşürmüşler indirimde. Sırf öylesine oynanabilir ancak Far Cry 5 hikaye olarak harita olarak daha Far Cry gibi hissettiriyor tabii Far Cry zirvesi Far Cry 3 tür orası ayrı.
Far Cry 3 4 ve primalı bitirmiştim eskide. Böyle hikayeli gelişim gösterdiğimiz oyun arıyorum yapışkan bi oyun böyle oturup 7-8 saat kalkmadan oynanılacak bir şey.

Far Cry 3 4 ve Primal'ı bitirmiştim eskide. Böyle hikayeli gelişim gösterdiğimiz oyun arıyorum yapışkan bir oyun böyle oturup 7-8 saat kalkmadan oynanacak bir şey.

Yeni çıkan Mafia oyununu bile oynadıysan elbet çoğu oyunu oynamışsındır. Öneri olarak pek bilinmeyen banishers Ghosts of New eden önerebilirim oynamadıysan underrated bir oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı