Far Cry 5'te i7 7700K ve GTX 1070 70-80 derece

Berk18

Megapat
Daha fazla  
Islemcim oyun oynadigimda 78-80 derecelere kadar geliyor. Ekran kartim da bir tik fazla isiniyor gibi geldi. Bugün sipariş verdigim Cooler Master macun geldi. Guzelce temizlik yapip macun uygulamasi yaptim.

Far Cry 5 oyununda Ultra grafik ayarlarda:

Ekran karti 78-82 derece.
Islemci 74-82 derece.
80-98 FPS aliyorum oyunda.

Ekran karti modeli MSI GTX 1070 Aero ITX.
Islemci modeli i7 7700K.
Ekstra sogutucu kullanmiyorum, stok fan var. Kasamin on kisminda iceriye hava akisi saglayan 3 adet fan mevcut. Sistemde 8 GB RAM var, yukseltmem gerektigini biliyorum kisa zamanda onu da 16 ya yükselteceğim. Malum havalar cok sıcak degerler normal mi benmi fazla takinti yaptim anlayamadim.

İşlemci için normal. Ekran kartı için bilemiyorum hangi seri olduğunu bilmiyorum. O seri ısınıyor mu ısınmıyor mu bakmak lazım. Ama tehlikeli sıcaklıklar değil bunlar.

CPU için stok fan ile beklendik seviyeler sayılır zaten, GPU ise RPM ve modeline göre değişir.

Hangi Cooler Master macun kullandınız?

CPU için stok fan ile beklendik seviyeler sayılır zaten, GPU ise RPM ve modeline göre değişir.

Hangi Cooler Master macun kullandınız?

Cooler Master HTK-002 kullandim. Aslinda yeni macun uygulamasi yapilmis ekran kartinin bu kadar isinmasi bana biraz garip geldi. Ekran karti tek fanli bir model fabrikasyon OC. Bu zamana kadar hiçbir problem yasatmadi bana. Daha önce de 74-75 derece sicakliklari gordum fakat 80-82 derece gormek garibime gitti. Acaba yanlış bir şey mi yapiyorum.

Cooler Master HTK-002 kullandim. Aslinda yeni macun uygulamasi yapilmis ekran kartinin bu kadar isinmasi bana biraz garip geldi. Ekran karti tek fanli bir model fabrikasyon OC. Bu zamana kadar hiçbir problem yasatmadi bana. Daha önce de 74-75 derece sicakliklari gordum fakat 80-82 derece gormek garibime gitti. Acaba yanlış bir şey mi yapiyorum.
Kullandığınız macun kalitesiz ve kötü onu belirtiyim. GPU'da tek fanlı olduğu için çokta birşey beklememek gerekiyor ama HTK yerine MX-6 filan sürerseniz eski sıcaklıklara iner diye düşünüyorum. Malum kötü macunlar birde taşma yapabiliyor fazla sürülürse, GPU'larda taşma konusunda çok elverişliler.

Kullandığınız macun kalitesiz ve kötü onu belirtiyim. GPU'da tek fanlı olduğu için çok da bir şey beklememek gerekiyor ama htk yerine MX-6 filan sürerseniz eski sıcaklıklara iner diye düşünüyorum. Malum kötü macunlar bir de taşma yapabiliyor fazla sürülürse, GPU'larda taşma konusunda çok elverişliler.

Bu markayi tercih etmem tamamen satis platformundaki olumlu yorumlariydi. Bahsettiginiz MX-6 da cok guzel yorumlari vardi. Biraz bununla idare etsin dediginiz macunu deneyeceğim.

MX in hangi modelini onermistiniz 4 ve 6 var veya bundan bir tik iyisi varsa yazarsaniz sevinirim @He stole my money.

Son düzenleme:
Bu markayi tercih etmem tamamen satis platformundaki olumlu yorumlariydi. Bahsettiginiz MX-6 da cok guzel yorumlari vardi. Biraz bununla idare etsin dediginiz macunu deneyeceğim.

MX in hangi modelini onermistiniz 4 ve 6 var veya bundan bir tik iyisi varsa yazarsaniz sevinirim @He stole my money.
MX-6 biraz daha yoğun oyüzden GPU için daha ideal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı