Far Cry 6 alınır mı?

Şu sıralar boş vakit oldukça arkadaşla Co-op oynuyoruz.

Şöyle düşünün. Birkaç farklı mevkide düşman bölgeleri var ve size bu bölgelerle ilgili görev veren birkaç kişi var. Siz bu kişilerden görevi alıp bölgeye gidiyor ve görevi yapıyorsunuz.

Çok sık tekrar durumu söz konusu. Ara ara girip takılırım derseniz alınabilir. Tek oturuşta saatlerce oynarsanız sıkılma ihtimaliniz yüksek, kısacası tadımlık oyun serisidir bana göre Far Cry serisi.

Bu oynayışa benzer iki oyun önerebilirim size.

1- Wolfenstein: Youngblood

Açık dünya oyunu değil Youngblood ama görev ilerleyişi olarak hemen hemen aynı. 30-40 lira civarı fiyatı var indirimde.


2- Just Cause 3

Açık dünya oyunu ve Far Cry'dan farkı TPS olması. Onun dışında görev ilerleyişi hemen hemen aynı ama Far Cry'a göre artıları fazla bence. Yapılabilecekler sınırsız, karakter geliştirmeleri ve ekipmanlar üst seviyede. Eksi yönü ise silahla nişan alma konusunda biraz sıkıntılı. Nişan alma özeliğini açmak için bir yerde görevi tamamlamak gerekiyor. Çoğu zaman nişan almadan ateş ediyorsunuz ama oyunda zaten silah kullanmadan rakipi öldürmenin onlarca yolu var. 10 liranın altına düşüyor fiyatı indirimde.


Far Cry 5 ve 6'yı oynamış, bunlara benzer olarak önerdiğim iki oyunu da oynamış biri olarak tavsiyede bulunmak istedim. Sırf yüksek fiyat diye aman aman oyun değil Far Cry. Önerdiğim oyunlar da gayet keyif verici oyunlardır.
 
Far Cry 6 on sipariş ile almıştım zamanında 32 saat oynadım halen daha oyunun sonunu gormedim biraktım çünkü çok sıktı ya.
 
Ben almayı düşünmüyorum. Zira far cry 5 i bile oynamak içimden gelmiyor çünkü far cry 3 ve 4'ü oynadıktan sonra oyunlar birbirinin tekrarı gibi gelmeye başladı. Aynı görevleri yapmak hiç eğlenceli değil. Birbirinin benzeri oyunlar ve bir yenilikte yok. Dying light 2 yi oynamadıysan o daha iyi bir aksiyon oyunu bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı