saçımseyrek
Yoctopat
- RAM
- 6
- Ekran kartı
- gt635M
- İşlemci
- İ5-3230M
Arkadaşlar Far Cry 6 da orta ayarlarda FPS 20 oluyor oyunu ilk açtığımda ana menüde 60 FPS alıyordum oyunda neden 20 FPS alıyorum.
Oyun akıyor ana menü daha az hareketli o yüzden sistem zorlanmaz ve yüksek FPS alırsın.Arkadaşlar Far Cry 6 da orta ayarlarda FPS 20 oluyor oyunu ilk açtığımda ana menüde 60 FPS alıyordum oyunda neden 20 FPS alıyorum.
Ben hala anlatamıyorum size. Reisim alo alo? Hocacım ana menü sabit, 60FPS vermesi normal. Oyuna geldiğinde hareketli olduğu için sürekli yükleme yapıyor. Verirse versin kardeşim, önemli olan oyunun içi ana menü değil ki? Hala anlamazsanız konunuza geri dönüş yapmayacağım. Ana menüde daha fazla verirse versin, sizin için önemli olan oyun içi değil mi?
Cidden hiç bilginiz yok ve hala yok diyorsun eğer dinlemiceksen neden konu açıyorsun ?Yok yok
Arkadaşlar Far Cry 6 da orta ayarlarda FPS 20 oluyor oyunu ilk açtığımda ana menüde 60 FPS alıyordum oyunda neden 20 FPS alıyorum.
O ekran kartının işlevi geçeli 7-8 yıl oldu bir de ana menüde tabii ki fazla FPS alacaksın biraz değişik bir örnek olacak ama sen koşarken mi daha fazla yorulursun yoksa yürürken mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.