Çözüldü Far Cry 6 düşük FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 7

saçımseyrek

Yoctopat
RAM
6
Ekran kartı
gt635M
İşlemci
İ5-3230M
Arkadaşlar Far Cry 6 da orta ayarlarda FPS 20 oluyor oyunu ilk açtığımda ana menüde 60 FPS alıyordum oyunda neden 20 FPS alıyorum.

Ben hala anlatamıyorum size. Reisim alo alo? Hocacım ana menü sabit, 60FPS vermesi normal. Oyuna geldiğinde hareketli olduğu için sürekli yükleme yapıyor. Verirse versin kardeşim, önemli olan oyunun içi ana menü değil ki? Hala anlamazsanız konunuza geri dönüş yapmayacağım. Ana menüde daha fazla verirse versin, sizin için önemli olan oyun içi değil mi?

Peki bunu nasıl düzeltirim?

Herkes kendi sitemine göre FPS alıyor ama herkeste ana menüde daha fazla FPS alır kimisi menüde 30 oyunda 15 alır kimisi de menüde 500 oyunda 250 alır

Arkadaşlar Far Cry 6 da orta ayarlarda FPS 20 oluyor oyunu ilk açtığımda ana menüde 60 FPS alıyordum oyunda neden 20 FPS alıyorum.

O ekran kartının işlevi geçeli 7-8 yıl oldu bir de ana menüde tabii ki fazla FPS alacaksın biraz değişik bir örnek olacak ama sen koşarken mi daha fazla yorulursun yoksa yürürken mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı