Aferin kanka. Madalya da ister misin?yahu 40 TL idi geçen hafta. Şu ekonomi de dahi "param yok oynayamıyorum, mecbur korsan indiriyorum" demenin bile ciddiyeti kalmadı çünkü ülkede ki en ucuz şey yine oyunlar. E sende seviyorsan bir zahmet elini cebine atacaksın. İşin emek kısmına girmiyorum ama böyle sağlam indirimlerde alın en azından da adamlar TR de oyun alan insanlar olduğunu bilsinler, kayıtlara geçsin yani. Yoksa dil desteğini geçtim, TL ile oyun alma günleriniz bile sona erer.
![]()
Hocam bana verebilir misiniz?10 liralık ortak Steam hesabından bitirdim, onun kırılmasını bekleseydim oynamak için 4 torun sahibi olurdum.
İsteyene hesabı verebilirim hala duruyorsa oynarsınız.
@333365
2 sene önceki ben olsa hak verirdim ama şu an veremiyorum maalesef. 5 liranın bile kıymeti var benim için durumlar zor.Aferin kanka. Madalya da ister misin?yahu 40 TL idi geçen hafta. Şu ekonomi de dahi "param yok oynayamıyorum, mecbur korsan indiriyorum" demenin bile ciddiyeti kalmadı çünkü ülkede ki en ucuz şey yine oyunlar.
CoD MW için ses seda yok herhalde yıllardır.![]()
O oyun offline oynanamıyor diye biliyorum ondan kırılamıyor.COD MW için ses seda yok heralde yıllardır.![]()
20+ yıllık PC oyunculuğu sektöründe dil desteği gelmedi de şimdi gelecek laf işte. Bu ülkede GTA V, RDR2 gibi oyunlar Witcher 3'den az mı sattılar da destek verilmedi? Bahane.
Bir de 40 TL deyip geçmeyeceksin damlaya damlaya göl olur 2 senede indirdiğim korsan oyunları üst üste koysam şu anda kullandığım bilgisayarın parası çıkıyor. Bunlar hep ekonomi.
2 sene önceki ben olsa hak verirdim ama şu an veremiyorum maalesef. 5 liranın bile kıymeti var benim için durumlar zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.