Far Cry 6 Empress tarafından kırıldı

Kanka onu bekleme kırılmaz o oyun imkansız Online bağlantı istiyor offline modundayken bile yani çevrimiçi bir hesap olması gerekiyor.
Daha önce internet isteyen oyunlar kırıldı. Kırılabilir.
DODI yaptı bile. FitGirl, Empress ile kavgasından sonra "ben onun kırdığı oyunları repack yapmam" diye karar aldı.
Zaten Dodi'de kitlesi için yapıyor. Empress'in repacker'lara pek hazzettiği söylenemez, esip savurmuştu diye hatırlıyorum.

@deathhand hocam pek kayda değer oyun değil. Ubisoft sunar diyeyim, anlayın siz :D Paylaşımlı hesaptan oynuyordum ancak sarmadı.

Dodi, fitgirl bu piyasanın en'leri mi? Bilmediğim için soruyorum.
Dodi, Fitgirl, xatab oyunları cracklemez. Cracklenen oyunları deli gibi sıkıştırarak atıyorum 10 GB bir oyunu 1-2 GB bir hale getirerek hızlıca indirilmesine olanak tanır.

Bu kadar sıkıştırmayı da nasıl yapıyorlar anlamış değilim.

@deathhand hocam pek kayda değer oyun değil. Ubisoft sunar diyeyim, anlayın siz :D paylaşımlı hesaptan oynuyordum ancak sarmadı.

Oyun konusunda biraz farklıyım sanırım. Ben tüm Far Cry serisini bitirdim (2 hariç) hepsini çok beğendim. Özellikle 5'i çok beğendim, 2 kez bitirdim. Şimdi 6'yı oynayacağım ama buradaki yorumlar ürkütmüyor desem yalan olur. Gerçi herkesin hayran olduğu RDR2 de beni pek sarmadı mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun konusunda biraz farklıyım sanırım. Ben tüm Far Cry serisini bitirdim (2 hariç) hepsini çok beğendim. Özellikle 5'i çok beğendim, 2 kez bitirdim. Şimdi 6'yı oynayacağım ama buradaki yorumlar ürkütmüyor desem yalan olur. Gerçi herkesin hayran olduğu RDR2 de beni pek sarmadı mesela.
Far cry 2'yi bir kez oynadım, nedense bir türlü anlamadım ne yapacağımı falan. Far Cry serisini Far Cry yapan oyun Far Cry 3'tür bence. Çünkü 4 ve 5'te kullanılan neredeyse bütün mekanikler FarCry3'e ait. Bir çok takedown olsun, hareket mekanikleri olsun vs.

Gerçi 320x180 mi ne oynamıştım çözünürlüğü, bir şey anlamamam normal bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı