- Makaleler
- 3
Fifa 20 kırılmadıFIFA 20 kirildida 21 halende kırılmadı.
Adamlarda zehir gibi akıl var bütün her şeyi kırıyorlar bu ufak tefek oyunlar mı kirilmicak.
Fifa 20 kırılmadıFIFA 20 kirildida 21 halende kırılmadı.
Adamlarda zehir gibi akıl var bütün her şeyi kırıyorlar bu ufak tefek oyunlar mı kirilmicak.
FIFA 20 kırılmadıFIFA 16 da kırılmadı.
Nasıl yani PS3 ve PS4'e bile yükledim hocam siz ne diyorsunuz acaba.
Hepiniz korsan oynuyorsunuz ne demek? Sen kimsin ki beni ne kadar tanıyorsun? Ya da buradaki insanları? Yorum yapmak için yorum yapmayın abi.Burada orijinale yalakalık yapıp "korsana desteğğk yoq" demeyin. Hepiniz korsan oyun oynuyorsunuz, artık anlayın herkesin maddi durumu yok, özellikle elin Avrupalısının 50 60 Euro baydığı şeylere sağ olsun canım ülkemiz sayesinde 300 400 TL bayıyoruz. Demek ki ailesi oyuna para vermeye izin vermiyor.
Hepiniz korsan oynuyorsunuz ne demek? Sen kimsin ki beni ne kadar tanıyorsun? Ya da buradaki insanları? Yorum yapmak için yorum yapmayın abi.
İkisi farklı platformlar.
“Sizde korsan kullanıyorsunuz“ cümlesine verdiğiniz tepki dışında haksızsınız.Hepiniz korsan oynuyorsunuz ne demek? Sen kimsin ki beni ne kadar tanıyorsun? Ya da buradaki insanları? Yorum yapmak için yorum yapmayın abi.
Hocam tabi ki orjinal savunulacak. Niye göz yaşı döksün ki insanlar? Sizde korsanı övmeye başladınız gibi.İstediğin kadar orijinali savunabilirsin. Dök gözyaşlarını.
Ben orijinali savunmasın demedim.“Sizde korsan kullanıyorsunuz“ cümlesine verdiğiniz tepki dışında haksızsınız.
Hocam tabi ki orjinal savunulacak. Niye göz yaşı döksün ki insanlar? Sizde korsanı övmeye başladınız gibi.![]()
Nasıl yani PS3 ve PS4'e bile yükledim hocam siz ne diyorsunuz acaba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.