Far Cry 6 kırılır mı?

çok yazdım kusura bakmayın derdimi anlatim dedim kavgasız gürültüsüz :)

oyunlar ne zaman 100 tl bandına indi o zaman orijinal almaya değer ama ben ubisofta para vermek istemiyorum oyunları çeşidi belli 50 tane kale ele geçir 100 tane adam öldür felan filan hiç far cry oyunu oynamadım bu yeni nesil olduğundan merak ediyorum konsol varken o zaman oyunlar 100 tl bandında bulunuyordu ikinci el kutulu veya daha ucuz olursa dijital alıyordum şimdi oyunlar 700 tlden çıkıyor konsol tarafında pc bir nebine ucuz olabilir ama oyun almaya değer mi sanmıyorum mesala cyberpunk ek paketler ve multiplayer gelirse alacağım bir şekilde zamanla korsanını oynamama rağmen. maddi durum ise çalışan biri değilim zenginde değilim baba parasını oyuna yatırmak doğru olmaz,

bazıları diyorki orijinal almıyorsan korsan oynama iyide orijinal alacak gücüm olmadığından korsan oynadığım zaman oyun firması zarar etmiyor!

mesala korsana karşısınız dimi gençler ama sony ve microsoft ve ona oyun yapanlar firmalar korsanlığa izin vermiş nasıl mı ikinci el kutu satışı yasak değil! dijitalde de satış yasak değil izin veriliyor, en büyük olayı ise konsollarda kardeşlik var eee şimdi oyun firması kazansın diyorsunuz doğru eee sony ve microsoft yaptığı işle birlikte oyun firmaları zarar ediyor ama oyun firmalarıda ikinci el satışı ve kardeşliğe karşı değil! kardeş olan biriyle aldığınız oyun yarı fiyatına size geliyor ama oyun firmasına iki oyun parası değil tek oyun parası gidiyor bunlar korsanlıktır ve oyun firmaları bile izin vermişken lütfen zengin çocuklar size söylüyorum ORİJİNAL ALAMIYORSAN KORSAN OYNAMA deme hakkınız yok

bunu bize oyun firmaları söylesin sony söylesin microsoft söylesin ama onlar izin verdi ! amerikalı gibi 60 tlye alır gibi oyun alamıyoruz ki öyle olsa korsanlık büyük ölçüde azalırdı bu ülkede, zaten 5 10 yıla cloud sistemine geçildiğinde korsanlık ve hileler anlamsız kalacaktır. hani benim korsan oynamam oyun firmasını zarara sokmaz çünkü oyunu satın alacak param yok yılda 20 30 40 oyun çıkıyor bir çoğunu oynamak istiyoruz ve hepsi konsolda 700 pcde 300 400 tl hangisine para verelim ülke şartlarından dolayı orijinali es geçmeliyiz ha ilerde aylık 5 binin üzerinde maaş olur 300 400 tl verilmez yine ama almaya özen gösterilir işsiz adama korsan oynama demek niye oynayınca oyun firması çöküyor mu zarar mı ediyor gidin bunu kardeşlik getiren steam sony microsofta söyleyin ikinci el satışına izin veren firmalara söyleyin.
Alttaki arkadaş biraz saçmaladığını söylemiş ama senin çok ağır saçmalamışsın. Öyle ki kurduğun bir tane mantıklı cümle yok..
 

Geri
Yukarı