Far Cry 6, Önümüzdeki Ay Tanıtılabilir

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Far Cry 6, Önümüzdeki Ay Tanıtılabilir
Far Cry 6 tanıtım tarihi

Oyuncular tarafından merak edilen Far Cry 6 önümüzdeki ay duyurulabilir. Far Cry 6 çıkış tarihi ile ilgili yeni detaylar paylaşılmaya devam ediliyor. Hatırlarsanız, Ubisoft geride bıraktığımız günlerde şirketin 2020 ilk ...

Devamı: Far Cry 6, Önümüzdeki Ay Tanıtılabilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

İnşallah Far Cry 5 gibi rezalet olmaz.

FC5 o kadar rezalet bir oyun muydu ya 🤔? Senaryosu için söylediyseniz size hak veriyorum biraz, ama genel olarak keyif alarak bitirmiştim o oyunu. Açıkçası oynanış stili olarak FC serisinden çok bir şey beklememek lazım, 2. oyunundan beri benzer anlayışla seriyi devam ettiren Ubi, geliştirme noktasında belki oyun motorunu güncelleyip grafik kalitesi ve fiziklerde birtakım değişiklikler yapma vb gibi değişiklikler dışında yine aynı şekilde her zamanki gibi senaryonun başına klasik bir ana boss koyup, o adamı/kadını alt etmek için haritanın her tarafını gezdirecek bir konseptle karşımıza çıkacaktır yine.

Farklılık olarak downgrade görüyoruz, her yeni bir oyununda :) Bence bu yeterli :D

Dostum, grafiksel olarak gözle fark edilir bir downgrade göremedim ben, eğer ki serinin ana işleyişinden bahsediyorsan orada haklı olabilirsin 🙂.

Bir oyun serisi tutunca boku çıkartana kadar bırakmıyorlar ulan farklı oyun yap? Niye Assassin Creed koyuyorsun isminin başına? Veya niye Far Cry? Hani yapmışsın güzel oyunlar zirvede bırak diğer çıkarılan oyunları illa o eski efsanelerin ismini kullanarak milleti kandıracaklar. AC Odyssey mesela ismini Spartacus falan koy ne biliyim. Far Cry Primal mesela. FAR CRY ile ne alakası var?

Neyse ben sadece tek bir olayla hayrete düşerim o da online yaparlarsa. Artık Singleplayer'den çıkarıp Far Cry'i online item loot ve craft'a dayalı bir sistem geliştirerek oyuncuların mekan kapatması ve koruması üzerine yaparlarsa tutabilir çünkü bu anlattığım gibi oyun yok. Güzel olurdu. RUST falan var ama benim demek istediğim bira farklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı