Far Cry New Dawn hala alınır mı?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
RAM
8GB,3200mhz
SSD veya HDD modeli
wd blue ssd
Ekran kartı
gtx 1650 4gb
Anakart
asus prime a320m-f
İşlemci
ryzen 5 3500
Far Cry New Dawn Deluxe şuan da 61 TL bu fiyata alınır mı yoksa 1-2 hafta daha bekleyip Far Cry 6 veya Resident Evil Village mı alayım? Bir de bu bahsettiğim 3 oyunda nasıl performans alabileceğimi söylerseniz sevinirim çünkü bu 3 oyunu da eninde sonunda alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Far Cry New Dawn Deluxe şuan da 61 TL bu fiyata alınır mı yoksa 1-2 hafta daha bekleyip Far Cry 6 veya Resident Evil Village mı alayım? Bir de bu bahsettiğim 3 oyunda nasıl performans alabileceğimi söylerseniz sevinirim çünkü bu 3 oyunu da eninde sonunda alacağım.
Ben olsam almam niye diyeceksiniz. Far Cry 5 serisini bayağı oynayıp bitirdiğim için bana göre birbirinin aynısı olan iki oyuna ayrı ayrı para vermem. Ben paket olarak aldığım için bende mevcut fakat beni bayağı sıktı o yüzden bıraktım oynamayı. Resident Evil Village kesinlikle öneririm. Bana göre korku gerilim aksiyon macera ne ararsanız var olan bir oyun ve fiyatı da şu aralar 139 lira civarında. Resident Evil'da ortalama olarak 60fps ve üzeri alırsınız mid-high ayarlarda diye düşünüyorum.

Ben olsam almam niye diyeceksiniz. Far Cry 5 serisini bayağı oynayıp bitirdiğim için bana göre birbirinin aynısı olan iki oyuna ayrı ayrı para vermem. Ben paket olarak aldığım için bende mevcut fakat beni bayağı sıktı o yüzden bıraktım oynamayı. Resident Evil Village kesinlikle öneririm. Bana göre korku gerilim aksiyon macera ne ararsanız var olan bir oyun ve fiyatı da şu aralar 139 lira civarında. Resident Evil'da ortalama olarak 60fps ve üzeri alırsınız mid-high ayarlarda diye düşünüyorum.
Resident evil village zaten alacağım bir oyun sizin mesajınız da bunu destekliyor merak ettiğim bir kaç şey var Far Cry New Dawn es geçersem bir şey kaybeder miyim?Bir de Far Cry 6 oynadınız mı o nasıl oyun indirimle yakın zamanda 170TL oldu ve muhtemelen epic games yılbaşı için kupon vericek ve 110TL gibi bir fiyata düşecek o oyun o fiyata alınır mı?Far Cry 6 için kaç fps alırım demeyecegim çünkü sistem gereksinimleri ile bir kaç videoya baktım sistem gereksinimlerini karsilamasam bile High-ultra da 30-40 FPS alabiliyorum.Maalesef 60 FPS ana odagım değil malum dolar 14'ü bulduğu için bir şeyden feda ediyorsun.

Far Cry 5'i bitirdiyseniz ve hikayenin devamını merak ediyorsanız alıp oynanabilir, New Dawn kötü bir oyun değil ama Far Cry oyunları oyna ve rafa kaldır oyunları olduğu için, eğer seriye New Dawn ile giriş yapmak gibi bir düşünceniz varsa ne New Dawn alın ne de Far Cry 6.

Performans kısmına gelince, bahsettiğiniz oyunları High ayarlarda akıcı bir şekilde oynarsanız fakat VRAM belleğiniz 4GB olduğu için bazı grafik ayarlarını düşürmeniz gerekebilir.

Far Cry 5'i bitirdiyseniz ve hikayenin devamını merak ediyorsanız alıp oynanabilir, New Dawn kötü bir oyun değil ama Far Cry oyunları oyna ve rafa kaldır oyunları olduğu için, eğer seriye New Dawn ile giriş yapmak gibi bir düşünceniz varsa ne New Dawn alın ne de Far Cry 6.

Performans kısmına gelince, bahsettiğiniz oyunları High ayarlarda akıcı bir şekilde oynarsanız fakat VRAM belleğiniz 4GB olduğu için bazı grafik ayarlarını düşürmeniz gerekebilir.
New Dawn ve 6 haricinde tüm oyunları oynadım zaten 6 ve New Dawn oynasam geriye oynamadigim oyun kalmayacak.New Dawn senaryosunun bir kısmını biliyorum ve çokta merak konusu durum yok gördüğüm kadarıyla.Performans tarafına gelince çoğu oyunda Vram veya işlemciden çok Ramin 8gb olması sorun oluyor Cyberpunk bana o konuda çok sorun çıkardı internet araştırdığım kadarıyla özellikle yeni oyunlarda bana 10-20 FPS kazandırır.

Hocam 6'yı daha oynamadım. Şahsen oynamayı da düşünmüyorum şimdilik. Dediğiniz gibi fiyata düşerse alınabilir tabii. New dawn oynamazsanız eksik kalmazsınız diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı