Steam Far Cry oyunları indirimde

Serinin 1. ve 3. oyunu dışında diğer oyunlar hep kendini tekrar eden oyunlar oldu. 5. oyunu oynadıktan sonra açıkçası 6. oyunu alasım ve oynayasım hiç gelmedi. Ancak indirimler güzel.

3. oyunu çok beğendim, sonra 5'e atladım. Açıkçası onu da beğendim, böyle Amerikan fetösünü yerle bir etmeye çalışan yerel halk kahramanı gibi :D Ama 6 çıktığından beri sadece fragman izledim ve fragmanları bile sarmadı. Bugün bedava dağıtılsa muhtemelen alır kenara koyarım ama oynayacağımı hiç sanmıyorum. :D

6. Oyunun demo sürümünü Steam ve Epic üzerinden deneyebilirsiniz. Ama açık dünyaya gelene kadar kısmıyla değerlendirmeyin. Keşke oyun açık dünya olmasaydı da ilk 15dk oynanışı gibi olsaydı. Akıcı olurdu, çok para kazanırlardı.

Açık dünyada göreve gidiyorsun, gizli saklı gitmene gerek bile yok direkt ortama atla görevi yap kaç. Benim 2 saatlik oynayışım en azından böyleydi. Bu bakımdan bayıyor.

Atmosfer ve grafikler güzel, silah mekanikleri bence güzel, senaryo güzel başlıyor ama görev yapma işi bayıyor.

Oyunlar güzel lakin bu paraya değer mi bilmiyorum.
Zamanında Prime Gaming Far Cry 5I bedava vermişti, bende üyelik olmasına rağmen "oynayacak bilgisayarım yok" deyip almamıştım :D
Aynısını GTA V için yaptım. Adam akıllı bilgisayarım yok, almaya değmez dedim ve almadım. Gidip aptal gibi 180 TL verdim paşa paşa.

Ubisoft oyunu olduğu için fiyatı düşük. Serinin Prime zamanı Far Cry 3 olduğu için Far Cry 3 sonrası oyunlar pek tutmadı. Tutmadığı için de yüksek oranda indirim alır genelde.
Far Cry 5 aslında tuttu hocam. Co-op sistemi, oynanışın daha rafine olması ve Amerikan çayırları ve kasabalarında geçmesi birçok insanı çekmişti. Asıl patlamayı önce New Dawn'ın Metro Exodus ile çakışması yüzünden o oyunda yaşamaya başladılar, 6. oyun daha da dibi gördürdü seride. Zaten 10 yılda 15 Assassin's Creed planı yapan şirketi Far Cry 7'yi yapmakta bu kadar geç kalması sebebi de bu. Far Cry bile yavaştan dibi görmeye başladı.

Zaten dikkatli bakarsanız Türkiye gibi Ubisoft fanboylarının aşırı fazla bulunduğu bir ülkede bile 6. oyun çok anılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı