Steam Far Cry serisi %85 indirimde

Geçen aylarda da çok benzer bir indirim olmuştu. O indirimde Far Cry 2'yi almıştım. İndirimsiz hali 300 lira falandı ve o fiyatı hak etmediğini düşündüğüm için almamıştım ama indirime girer girmez almıştım. Steam kütüphanemdeki tek oyun o şuan.

@Ahmet Kayra025, doğru yapmışsınız. O fiyatı hak etmez. Eski oyun için fazla o fiyat.

Geçen aylarda da çok benzer bir indirim olmuştu. O indirimde Far Cry 2'yi almıştım. İndirimsiz hali 300 lira falandı ve o fiyatı hak etmediğini düşündüğüm için almamıştım ama indirime girer girmez almıştım. Steam kütüphanemdeki tek oyun o şuan.
2 değil de en son 3 alıp oynamıştım ben. İyi miydi iyiydi evet. 2'yi alıp oynadın mı?

@Ahmet Kayra025, Far Cry'dan bahsediyoruz. Kendi içinde bile tekrara sarabilen oyun serisi.

Ben 1 hariç tüm oyunlarını oynadım. 2. oyunu dediğim gibi yarıda bıraktım. %70'lerdeyken bırakmıştım. Oynadım ama eski ve sıkıyor bir noktadan sonra.
Eski oyunlar genellikle sıkabiliyor evet. Bu durum oyundan oyuna da değişir, nostalji yapıp yapmamana göre de değişir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı