KİNGWONAGAİN
Centipat
Daha fazla
İlk başta Far Cry 3 ile başlamıştım, oyun hem ilk oynadığım ve ilk bitirdiğim Far Cry oyunuydu. Tabii ilk oynayışım olduğu için mi bilmem, oyun bazı yerleri bana çok zor gelirdi ama şunu da söylemeden geçmeyim, oyunun hikayesi oynanışı gayet güzeldi. Far Cry serisi olarak en akılda kalıcı oyun bende Far Cry 3 oldu. Daha sonra Far Cry 2 oynadım. Başları sarmadı, hatta birkaç kere silmiştim ama oyunun yaklaşık 2. saatinden sonra da iyi sarıyordu. O oyunu da öyle bitirmiştim. Sonra Far Cry 1 oynamıştım. Uzun zamanlar sonra oyunu bitirmiştim. Daha sonra Far Cry 4, 5, 6 bunları oynadım bitirdim ve şunu söyleyeyim, bana kalırsa oynanış olarak en iyi oyun Far Cry 5 ama hikaye olarak da bence en iyi oyun Far Cry 3. Tüm Far Cry oyunlarını oynamınızı öneririm çünkü her biri ayrı güzel ama özellikle Far Cry 1, 3 ve 5. oyunu oynamanızı öneririm, tabii bu benim kendi düşüncem. Peki sizin en sevdiğiniz Far Cry oyunu nedir ve oyunu oynarken zorlandığınız bölüm var mı?
Ben Far Cry 3'te ağır zırhlı adamları öldürmem gerektiği zaman çok zorlanıyordum.
Ben Far Cry 3'te ağır zırhlı adamları öldürmem gerektiği zaman çok zorlanıyordum.
Son düzenleyen: Moderatör: