Far Cry Primal/ Milattan 10 bin yıl öncesine gitmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba.
Evet arkadaşlar, F.C. Primal ile Milattan 10.000 yıl öncesine gitmemiz bu bağlamda atalarımızı ve o vahşi ortamı görmemiz pek bi mümkündür (y)

Oyunu gerçekten çok beğendim ancak; normal hikaye dışındaki görevlerin birbirinin neredeyse kopyası olması ve obje, nesne toplama olayı, diğer F.C. serilerindeki gibi yine sıkıcı olmuş (n) (Eh, zaten başka türlü oynanışı uzatamazlardı)

Son bölüm, Udam lideri Ull'u öldürme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Muhteşem bir kaç orman görüntüleri:
2016-03-13 18_04_04-Far Cry Primal 03.13.2016 - 17.54.44.09.DVR.mp4.jpg

2016-03-13 18_07_08-Far Cry Primal 03.13.2016 - 17.56.41.18.DVR.mp4.jpg

2016-03-13 18_08_13-Far Cry Primal 03.13.2016 - 17.57.30.21.DVR.mp4.jpg

2016-03-13 18_09_31-Far Cry Primal 03.13.2016 - 17.55.11.12.DVR.mp4.jpg

İnadına Crack diyenler şu alttaki videoda F.C. Primal'de emeği geçen tüm isimleri okusun:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@9544, bu oyunla ilgili, daha doğrusu devamı için burnuma kokular geliyor...
İlk videoda Ull veletlerini bize emanet ediyor, biz tabi o veletleri sahiplenip evimize götürüyoruz.
İkinci videoda ise bizim velet yani sahiplendiğimiz velet devasa Ayı'yı evcilleştiriyor.
Acaba diyorum, bu velet başımıza bela mı olacak, yani büyüyüp bizden intikam mı alacak? :D

Yalnız, videonun sonunda veletin (Çocuğun) bi tatlı gülümsemesi var ki sorma...

1. video:

2. video:

Ya beyler isteyen korsan indirir oynar, isteyen parasıyla alır, kimsenin kararları sorgulanamaz. Şöyle söyleyeyim örneğin GTA 5 ilk çıktığı zaman 200-250 TL civarıydı, geçin bakın başka ülkelere onlar çok daha ucuza alıyorlar para birimi sayesinde. Ben neden adaletsizlik olduğunu bile bile 250 lira para bayayım? Eğer korsan hırsızlık ise bu durumda adaletsizliktir! O yüzden 2 kere düşünün. Başka şeylerle kıyaslıyorsunuz, adamın arabası mesela sen arabayı çalıyorsun ama adam arabayı bulamayınca süremeyecek. Peki ben korsan oynuyorum, ben oynayınca orijinal alan oynayacak mı? Hadi bakalım bunu da açıklayın!

Sana çıkar çıkmaz oyunu al diyen mi oldu? "Ya ben oyunu çıkar çıkmaz alacağım, hırsızlık yapmaya razıyım" Böyle bir zihniyeti mi savunuyorsun bize? GTA 5 çıktığında 250 TL gibi rakamlara satılmadı. Steam üzerinde ortalama olarak 190 TL gibi rakamlara satıldı. Ben ön sipariş ile GMG'den 90 TL'ye satın aldım. Üstelik ön sipariş. Yani her zaman ucuza bulmak mümkün. Ha bulamadın ucuza, o zaman bekle indirime girsin. Hiçbir oyun sonsuza kadar yüksek fiyatlarda satılmıyor. Bu hırsızlık yapmanızı gerektirecek bir durum değil! Al sana açıklama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı