Çözüldü Far Cry Primal'da imleç gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

shaxthim

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB GSKILL
Ekran kartı
ASUS RX580 8GB
İşlemci
R5 2600
Merhaba herkese, dün Far Cry Primal oynamak istedim, güzel bir 2 saat geçirdim bugün tekrar gireyim oynayayım dedim fakat oyuna girdiğim zaman oyunun imleci gelmiyor ve hiçbir yere tıklayamıyorum. Ekran ayarlarında mı sorun var dedim acaba ama tam ekran açmama rağmen olmadı, uyumluluk denedim ama o da olmadı, yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı belgede bu kez "windowMode" isimli parametreyi aratıp "0" ise değeri "1" olarak güncelleyin, değişiklikleri kaydedin ve bir kez daha hatanın varlığını kontrol edin.
İmleçten kastınız Crosshair mi yoksa mouse imleci mi hocam?

Hocam oyun girişinde ki ana menüden bahsediyorum aslında tam açıklayamamış olabilirim oyuna giriyorum ana menüdeyim ama imleç yok o yüzden hiçbir şeye tıklayamıyorum orada kalıyorum sadece

Merhaba, iyi geceler. Diğer ekran türlerinde çalıştırmayı denediniz mi? Pencereli, çerçevesiz pencereli vs.

Evet denedim fakat olmadı maalesef

Hocam oyun girişinde ki ana menüden bahsediyorum aslında tam açıklayamamış olabilirim oyuna giriyorum ana menüdeyim ama imleç yok o yüzden hiçbir şeye tıklayamıyorum orada kalıyorum sadece

Evet denedim fakat olmadı maalesef
Basit ve belki de saçma bir soru olacak ama klavyedeki butonlar üzerinden menüde işlemler yapmaya çalıştınız mı? Benzer hata Far Cry 4'te de vardı ancak klavyedeki butonlarla menüde hareket etmeye engel değildi.

Basit ve belki de saçma bir soru olacak ama klavyedeki butonlar üzerinden menüde işlemler yapmaya çalıştınız mı? Benzer hata Far Cry 4'te de vardı. Ancak klavyedeki butonlarla hareket etmeye engel değildi

Evet denedim onlarda bir işe yaramıyor.

462563761_988226536467904_2908640634886681610_n.png

Şu şekilde bir fotoğraf olarak da gösterebilirim.

Bir şekilde ana menüden oyun ayarlarından kontrollere erişmeniz mümkün mü hocam? Bunu istememin neden büyük ihtimalle otomatik olarak oyun ayarları gamepad şeklinde değişmiş. İmleç buyüzden gözükmüyor.

Forumlarda böyle bir çözüm buldum denemek ister misin?

"I found the fix, go into settings and change your refresh rate to anything other than what your using. Click apply then change it back to what it was and click apply again. It should work now. Can't remember if you have to exit out of the setting menu completely the first time you change it and then go back in. So if it doesn't work try that. Only downside is you have to do this every time you launch the game."

Kaynakça
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Keşke yapabilsem o zaman ayarlardan deneyebilirdim ama oraya da giremiyorum hiçbir şekilde bir yere basamadığım için
Ana menüden erişmek zorunda değilsiniz. Oyunun otomatik olarak oluşturduğu "Profile" isimli belgesinden de manuel olarak düzeltebilirsiniz.

"I found the fix, GO into settings and change your Refresh rate to anything other than what your using. Click apply then change it back to what it was and Click apply again. It should work now. Can't remember if you have to exit out of the setting menu completely the first time you change it and then GO back in. So if it doesn't work try that. Only downside is you have to do this every time you launch the game."

Kaynakça
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ana menüden erişmek zorunda değilsiniz. Oyunun otomatik olarak oluşturduğu "Profile" isimli belgesinden de manuel olarak düzeltebilirsiniz.

Profile isimli belgeyi nereden bulabilirim?

"I found the fix, go into settings and change your refresh rate to anything other than what your using. Click apply then change it back to what it was and click apply again. It should work now. Can't remember if you have to exit out of the setting menu completely the first time you change it and then go back in. So if it doesn't work try that. Only downside is you have to do this every time you launch the game."

Kaynakça

Hocam burada yenileme hızı ayarı sanırım Hz ayarı değil mi yanlış anlamadım ben?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı