Çözüldü Far Cry Primal'da imleç gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

shaxthim

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB GSKILL
Ekran kartı
ASUS RX580 8GB
İşlemci
R5 2600
Merhaba herkese, dün Far Cry Primal oynamak istedim, güzel bir 2 saat geçirdim bugün tekrar gireyim oynayayım dedim fakat oyuna girdiğim zaman oyunun imleci gelmiyor ve hiçbir yere tıklayamıyorum. Ekran ayarlarında mı sorun var dedim acaba ama tam ekran açmama rağmen olmadı, uyumluluk denedim ama o da olmadı, yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı belgede bu kez "windowMode" isimli parametreyi aratıp "0" ise değeri "1" olarak güncelleyin, değişiklikleri kaydedin ve bir kez daha hatanın varlığını kontrol edin.
Denemeniz gerek. Zaten en başından beri amacımız ekran yenileme hızını düşürüp, oyuna tekrar giriş yapıp, hatanın varlığını kontrol etmek. Hata devam ettiği takdirde tekrar 60Hz tazeleme oranına getireceğiz ve bu metodu uygulamayı bırakacağız.

Evet ekran yenileme hızımı düşürdüm oyuna giriş yaptım yenileme hızımı hem Windows ayarlarından hem de gamerprofile isimli belgeden düşürdüm oyuna giriş yaptığım vakit hata devam ediyordu ve kapatıp tekrar 60'a çektim

Aynı belgede bu kez "windowMode" isimli parametreyi aratıp "0" ise değeri "1" olarak güncelleyin, değişiklikleri kaydedin ve bir kez daha hatanın varlığını kontrol edin.

Evet hocam şu anda oldu çok teşekkür ediyorum emeğine uğraştırdım seni hakkını helal et iyi geceler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı