Epic Games Far Cry serisi %75 indirime girdi

3üncü oyunun ardından gelen onun kopyası gibi maalesef. Ubisoft'un saçma politikası :/

@Kaan Öner, hiçbir oyun eleştirilemez değildir ve ben de kendi deneyim ve tecrübelerime dayanaraktan fikir belirtiyorum. Oyun firmaları siz ve sizin gibilere çok teşekkür ediyordur çünkü kendileri, başka birisine para verse oyunlarını bu kadar savundurtmaları mümkün değildi. Siz ve sizin gibiler bedavaya bu işi çok iyi yapıyor ve Ubisoft oyunlarının fiyatı neden düşük acaba? Yeni oyununun çıkışından kısa süre geçmeden, oyun doğrudan %50-60'a varan indirimler alıyor. Neden acaba? Çünkü alan yok. :D alan olmadığı için de indirim oluyor. Alan olsa o fiyattan verirler mi? Vermezler. Yanlış hatırlamıyorsam, zamanında Assassin's Creed oyunu alana $5 veriyorlardı. Oyunları oynansın diye üstüne para veriyorlar. Biraz farklı oyunlar deneyimlemenizi tavsiye ederim, piyasada sadece Ubisoft oyunları yok.

Ben birçok oyun oynadım hocam bana göre ortalama hikayeye sahip zaten ama fiyatının hakkını sonuna kadar veriyor severek oynuyorum.

Nerede ikamesi yok yav kim öğretiyor size bu lafları. Bomboş oyunlar oynamaya değmez. Valhalla berbattı, Far Cry'ın robotikliği hiçbir oyunda yok zaten. Ne vuruş hissi var ne yapay zeka Ubisoft'un gerçekten oynanabilecek son oyunu Odyssey idi herhalde.
Far Cry 3'ü 2 saat oynayıp sonra 6 ya başlayın neden 3. oyundan başka bir şey oynamamanız gerektiğini anlarsınız zaten. Ne sürüş mekaniği farklı, ne silah, ne kötü adamda bir farklılık var birebir aynı hikaye aynı oynanış. Hatta grafiklerde bile kayda değer bir değişim yok.

Tercih meselesi hocam size göre kötü olabilir bana göre değil ama bazı konularda haklısınız çok tekrara düşüyor ve ayrıca hikaye kısmı ortalama kalıyor. Ubisoft kostüm vs. yan içeriklere çok önem veriyor oda benim hoşuma gidiyor keşke bu önemi hikaye kısmınada verseler.

Nerede ikamesi yok yav kim öğretiyor size bu lafları. Bomboş oyunlar oynamaya değmez. Valhalla berbattı, Far Cry'ın robotikliği hiçbir oyunda yok zaten. Ne vuruş hissi var ne yapay zeka Ubisoft'un gerçekten oynanabilecek son oyunu Odyssey idi herhalde.
Şu an açık dünyaya sahip hikayeli FPS oyunu önerir misin bana? Far Cry'ların ikamesi yok derken onu kastediyorum. Yoksa Far Cry oyunlarının çok kaliteli olduğunu tabii ki düşünmüyorum. Bu da bir kişisel bir görüşe dayalıdır, ben FC 6'yı oynadım ve büyük keyif aldım ama sürekli kendini tekrar eden yapısından da sıkıldım. Yılda bir falan açar oynarım sadece.

Şu an açık dünyaya sahip hikayeli FPS oyunu önerir misin bana? Far Cry'ların ikamesi yok derken onu kastediyorum. Yoksa Far Cry oyunlarının çok kaliteli olduğunu tabii ki düşünmüyorum. Bu da bir kişisel bir görüşe dayalıdır, ben FC 6'yı oynadım ve büyük keyif aldım ama sürekli kendini tekrar eden yapısından da sıkıldım. Yılda bir falan açar oynarım sadece.

Sizin gibi düşünüyorum bende her oyuna hikaye 10 numara olması gerekmiyor grafikleri ve atmosferi bile yetebiliyor Far Cry bu şekilde oynuyorum ben aynı şekilde AC seriside çok güzel geliyor bana evet tekrar var ama grafikleri ve savaş yapısı benim hoşuma gidiyor fiyatları da gayet TR şartlarında uygun.

Dying Light 2

30 tane daha sayarım hiçbir özellikleri yok Far Cry'ları eşsiz kılacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı