Steam ETS 2 %75 indirime girdi

Büyük indirimlerde 1 dolara düşüyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Bundan daha düşük bir fiyatı düşmez herhalde.

Geçen sene yaz indiriminde 1 dolara düşmüş bu yaz indirimindede düşebilir ama düşmeyedebilir belli olmaz.

İndirim yarın bitiyor. Hala kütüphanesinde olmayanlar varsa alabilir, uzun saatler götüren bir oyun. Özellikle içinde bulunduğum durumda enflasyon etkenini de düşünerek bir daha böyle bir fiyat yakalayamamanız an meselesi. Yarın bitiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır indirimlerde 2 dolar bandına inmekte zaten eğer merak eden varsa. Fakat hesabınızda yoksa kaçırmayın kesinlikle.

Bütün DLC'leri aldım. Bir süre sonra sıkıyor. Keşke almasaydım diyorum. Akıcı değil.
Tadımlık bir oyun, ayda yılda bir birkaç kez girer, keyfini alır çıkarım. Sürekli oynanacak bir oyun değil ama olmazsa olmaz diyebileceğim oyunlardan. Ayda 1-2 kere direksiyon setimi kurar, birkaç saat takılırım. Hem rahatlatıyor hem de keyif veriyor.

Bütün DLC'leri aldım. Bir süre sonra sıkıyor. Keşke almasaydım diyorum. Akıcı değil.

Herkese hitap eden bir oyun değil ben mesela silmem hep masaüstünde kalır. Singleplayerda stres atarım bazen Online girer eğlenirim. Bazen sıkıcı geldigi oluyor bir köşede duruyor canım sıkılınca girerim.

Promods kurmanı öneririm. Özellikle direksiyon setin varsa çok keyifli oluyor. Ben button box, gösterge ve navigasyonu olan bir sim stand kurdum. Tadından yenmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı