Far Cry serisi neden bu kadar çok sevildi?

  • Konuyu başlatan Efems
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 409
FC3 hikaye anlatımına bağlı bir oyun ve dönemine göre grafikleri iç açıcıydı, 4. oyun sıkıcı diğer gelenleri ise hikayede vasattı 5. oyun hiç bir şey yapmadan XP kazanarak bitirilebiliyordu.
 
Seriyi hala sattıran oyun Far Cry 3 onun başarısı sayesinde ilerledi keza Assassin's Creed seriside öyle ama Assassin's Creed serisini Türkler ayrı bir sever ve lore olarak da Far Cry'dan daha iyidir bilim kurgu ve myth olayları sayesinde son üçleme de günümüz olayları aşırı epik.
 
FC3 hikaye anlatımına bağlı bir oyun ve dönemine göre grafikleri iç açıcıydı, 4. oyun sıkıcı diğer gelenleri ise hikayede vasattı 5. oyun hiçbir şey yapmadan XP kazanarak bitirilebiliyordu.

Aynı şekil oynanış olarak da çok fazla tekrar ediyor.
 
Çok sevildi derken hocam nerde ne zaman kim sevmiş ? Farcry 3 ile farklı bir kulvara girip güzel bir başarı yakadılar, fakat sonrasında gelen tüm oyunlar birbirinin kopyası oldu. Birbirini tekrar eden görevler, aynı oynanış içi boş yan görevler vesaire. He hiç farcry oynamamış biri farcry 3 veya sonrasından herhangi bir seriyi oynasa güzel denilebilir, aynı şekilde bende güzel olduğunu düşünüyorum fakat seriden 1 tanesini oynamanız yeterli, sonrası işkenceye dönüşüyor.
 
Mekanik ve oynanış tarafında benzeri olmaması. Bunları 3. oyunla birlikte temelini atmışlardı ondan sonra zaten mekanik ve oynanış tarafında hiçbir yenilik yapmadan aynı görev dizaynları ile birbirinin kopyası oyunları çıkardılar.
 
Primal hakkında ne dediysem yarısını geri alıyorum oyunun başında mamut avladığımız arkadaşa sol tık attım vurdu, adam ok atmaya başladı bana bu ne basit bir dizayn.
 
Far Cry serisinin sevildiğini kim söyledi? Sevilen şey Far Cry 3, seri değil. Far Cry 3 ise 2012 yılında insanlara farklı bir şeyler sunuyordu. Kule açma, outpost ele geçirme, eline silahını alıp adada oradan oraya gezmek, paraşütün ve wingsuit ile havada süzülmek ve bunu bir FPS oyununda yapmak 2012 için alışıldık bir iş değildi.
 
Oynadığım FC (3, 4 (azıcık), Primal) oyunlarında hikaye namına aşırı az şey var ama buna rağmen Far Cry oyunları çok seviliyor bunun sebebi nedir?
Ben sadece 3'ü oynadım ve bitirdim ve bana o kadar iyi gelmedi Max 7.5 veririm ki en iyisi denilen oyun benim için 7.5 ise diğer oyunları tahmin edemiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı