Arkadaş sadece tahmin etmiş hocam. Geçen hafta AC oyunları indirimde idi. BU hafta WatchDogs. Haftaya da FC oyunları belki indirme girebilir. Neden olmasın ki?Yarının ne özelliği var?
Piyasayı her gün takip etmek gerekiyor sanırım.Arkadaş sadece tahmin etmiş hocam. Geçen hafta AC oyunları indirimde idi. BU hafta WatchDogs. Haftaya da FC oyunları belki indirme girebilir. Neden olmasın ki?
İnşallah girer o zaman ne diyelimArkadaş sadece tahmin etmiş hocam. Geçen hafta AC oyunları indirimde idi. BU hafta WatchDogs. Haftaya da FC oyunları belki indirme girebilir. Neden olmasın ki?
Valla ben bakıyorum Steam Mağazasına. Genelde her akşam saat 8 ya da 9 civarı yeni indirimli oyunlar geliyor. Bİr türlü kafama göre oyun bulamadım indirimlerdePiyasayı her gün takip etmek gerekiyor sanırım.
Bu aralar Steam de işler kesat galiba hep aynı indirimler.Valla ben bakıyorum Steam Mağazasına. Genelde her akşam saat 8 ya da 9 civarı yeni indirimli oyunlar geliyor. Bİr türlü kafama göre oyun bulamadım indirimlerdeGüzel, single player oynanılacak. Umarım güzel bi' indirim olur. Yarın olmaz ise Çarşamba günü (Hafta Ortası İndirimleri) adı altında indirimler oluyor.
Bu aralar Steam de işler kesat galiba hep aynı indirimler.
Geçen ki yaz indirimleri bence kötüydü. Neyse inşallah yüzümüz kış indirimlerinde güler.Hep böyleler hocam. Büyük indirimler olduğunda patlıyorlar sadece. Yaz indirimleri, İlk bahar, kış vs.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.