Far Cry serisi yarın indirime girer mi?

Projunior

Centipat
Sizce indirime girer mi? Watch Dogs falande girdi büyük ihtimalle girecek Far Cry'i seven sevmeyen arkadaşlar yazsın ama lütfen şu kötülük olayını katmayin iyilik de Watch Dogs indirimi bitince girebilir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasayı her gün takip etmek gerekiyor sanırım.
Valla ben bakıyorum Steam Mağazasına. Genelde her akşam saat 8 ya da 9 civarı yeni indirimli oyunlar geliyor. Bİr türlü kafama göre oyun bulamadım indirimlerde :D Güzel, single player oynanılacak. Umarım güzel bi' indirim olur. Yarın olmaz ise Çarşamba günü (Hafta Ortası İndirimleri) adı altında indirimler oluyor.

Valla ben bakıyorum Steam Mağazasına. Genelde her akşam saat 8 ya da 9 civarı yeni indirimli oyunlar geliyor. Bİr türlü kafama göre oyun bulamadım indirimlerde :D Güzel, single player oynanılacak. Umarım güzel bi' indirim olur. Yarın olmaz ise Çarşamba günü (Hafta Ortası İndirimleri) adı altında indirimler oluyor.
Bu aralar Steam de işler kesat galiba hep aynı indirimler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı