Far nasıl parlatılır?

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.359
Buyrun hocam before after hali.
Eki Görüntüle 2265342
WhatsApp Görsel 2024-07-26 saat 21.22.06_3786768c.jpg

Çok fark ediyor ya, en iyisi bununla uğraşmak yerine gidip far camı taktırmak sanırım. Su alma falan yapıyor mu?

Şansıma tam da taktırdığım gün sağanak yağmıştı, ama şükür daha öyle bir sorun yaşamadım.

Çok fark ediyor ya, en iyisi bununla uğraşmak yerine gidip far camı taktırmak sanırım. Su alma falan yapıyor mu?

Açıkçası başta çok gerekli değil gibi geliyor ama arabayı her gördüğümde iyi ki de almışım diyorum hocam, kesinlikle tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası başta çok gerekli değil gibi geliyor ama arabayı her gördüğümde iyi ki de almışım diyorum hocam, kesinlikle tavsiye ederim.
Kesinlikle, arabanın rengi de şampanya olunca çok sırıtmıyor aslında ama biraz eski gösteriyor. En iyisi öyle yapmak. Teşekkür ederim 😬

Çakmaklığa mı takılıyor yoksa aküden mi kablo çekiliyor?

Aküye kablosu takılıyor. Ancak bunların hepsi geçici çözüm. Far camı değiştirmek veya far değiştirmekten baska kurtuluş yok. Aracınız fiesta sanırım, fabrikasyon mercekli far yakışır.

Screenshot_20240726_214749_Samsung Internet.jpg

Son düzenleme:
Hocam bu işlerin hepsi fasa fiso. Senin komple far camını değiştirmen lazım. Nem aldığından oluşmuş bir şeyi bu tür aletler geçici olarak çözer, bir müddet sonra yine yaşarsın.

Araba hayırlı olsun bu arada, adres bırakırsan baklavanı göndereceğim. 😁

Hocam bu işlerin hepsi fasa fiso. Senin komple far camını değiştirmen lazım. Nem aldığından oluşmuş bir şeyi bu tür aletler geçici olarak çözer, bir müddet sonra yine yaşarsın.
Valla yapacak bir sey yok sanırım ya. Mercekli far fikri hoşuma gitti. Öyle yapacağım sanırım.
Araba hayırlı olsun bu arada, adres bırakırsan baklavanı göndereceğim. 😁
Daha devrini alamadık aracın, bakmaya gittim beğendim ama farlar çok rahatsız etti. Haftaya nasip olursa halledeceğim devir işini. Halledince bir ara yolunuz düşerse beraber yiyelim hocam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı